Liviu Teodorescu, motivul pentru care soția sa, Iulia, a născut înainte de termen: "Anestezie totală… A fost un calvar!"

Sursa foto: Liviu Teodorescu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Teodorescu, instagram/ colaj foto

Liviu Teodorescu a dezvăluit motivul pentru care soția sa, Iulia, a născut înainte de termen.

Familia Teodorescu este completă, după ce soția lui Liviu a adus pe lume o fetiță superbă. Puțini sunt cei care știu că micuța a venit pe lume înainte de termen și asta pentru că Iulia s-a accidentat în casă. 

Liviu Teodorescu, motivul pentru care soția sa, Iulia, a născut înainte de termen

Liviu Teodorescu a povestit că soția sa a alunecat pe gresie, în timp ce făcea curat, după ce pisicile au vărsat bolul cu apă pe jos. Artistul a mărturisit că a văzut-o pe Iulia cum s-a prăbușit la pământ, însă nu a avut timp de reacție. 

„M-au luat pe sus evenimentele. Nu am înțeles nimic. Pur și simplu mi-a venit ca o palmă după ceafă. Medicul ne-a spus că o să nască pe 18 iulie, cel târziu la sfârșitul lunii. Ea pe 1 iulie a visat că naște pe 2 iulie. Era absolut imposibil asta, din toate punctele de vedere. Și era puțin cam devreme să nască pe 2, așa cum visase ea.

Noi terminasem de amenajat curtea si au venit ai noștri să o inaugurăm. Trece momentul și vine seara. Ea începe și strânge. Ea gravidă începe să dea cu mătura. Și i-am zis că dau eu. Ea – „Nu, nu, că dau eu și apoi mergem să ne culcăm”. Ea a dat cu mătura, a strâns toate alea și eu îi tot ziceam să vină la culcare. Intrăm în casă și pe jos era ud, pisicile dărâmaseră apa… Ideea e că a mea gravidă în aproape 9 luni alunecă și cade pe gresie la intrare. Cu greutatea pe care o avea, cu sarcina… A căzut în fața mea!' – a povestit Liviu Teodorescu pe Youtube.

Liviu Teodorescu: „Nu putea să se miște, nu putea să-și miște piciorul”

Liviu Teodorescu a sărit imediat să-și ajute soția, însă și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, după ce i-a spus că nu poate să-și mai miște piciorul. 

„Mi-am dat seama că este ceva în neregulă când m-am dus să o ridic și nu se putea ridica. Am ridicat-o de jos cu chiu cu vai, am luat-o în brațe, am urcat scările până în living și am pus-o pe canapea. Nu putea să se miște, nu putea să-și miște piciorul.', a mai povestit Liviu Teodorescu pe YouTube.

Atunci, artistul a pus imediat mâna pe telefon și a chemat salvarea.

„Am sunat părinții, au venit. Am chemat Salvarea. Trebuia să nască la privat, dar ne-au zis că nu au cum să ne ducă acolo… Practic, trebuia să ne ducă la Bagdasar, spitalul de pe raza sectorului unde locuim. Când am auzit… Au făcut o excepție, ne-au dus la Universitar', a mai precizat artistul.

Și Iulia Teodorescu a povestit că era nevoie să i se facă un CT, însă, din cauza faptului că era însărcinată nu avea voie să facă această procedură. Din nefericire, soția artistului a fost nevoită să nască cu anestezie totală. 

„Nu știau la ce spital să mă ducă. A fost ca în film. La Universitar au suspectat că ar fi o fractură. Nu puteam să mișc piciorul. Era fractură la șold. Trebuia să fac CT să vadă fractura, dar nu aveam voie, fiind însărcinată. Așa că mi-au zis că trebuie să mă opereze de urgență, să nasc atunci. A fost mare șocul. Am ajuns la cu totul alți doctori pe care nu îi cunoșteam. Nu știam pe nimeni acolo. Mi-era frică. Era prima sarcină. Am născut cu anestezie totală. A fost un calvar.', a explicat Iulia, soția lui Liviu Teodorescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 aug 2023, 20:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience