Liviu Teodorescu, adevăratul motiv pentru care a încheiat colaborarea cu Marius Moga: „A devenit frustrant’’

Liviu Teodorescu a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a decis să pună punct colaborării cu Marius Moga. 

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artiști din ţara noastră. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la Vocea României și a câștigat inimile fanilor în urma apariției sale în serialul ’’Pariu cu viața’’ care s-a bucurat de un adevărat succes. Marius Moga a fost cel care a descoperit talentul muzical al lui Liviu Teodorescu, iar pentru o lungă perioadă de timp cei doi au decis să colaboreze pe plan profesional, însă legătura dintre cei doi s-a deteriorat. 


Invitat în cadrul podcastului realizat de Jorge, Liviu Teodorescu a mărturisit care a fost adevăratul motiv care a stat în spatele deciziei de a întrerupe colaborarea cu Marius Moga și a dezvăluit motivul  pentru care a fost supărat pe acesta. 


’’Da, am fost, acum nu mai sunt așa, dar am fost supărat rău. Toţi cred care am trecut pe acolo, într-o măsură la un moment dat ne-am supărat cu Moga. Moga este genial, asta e clar şi când lucrezi cu el, el se face așa indispensabil în procesul tău de creație, încât lucrând aşa de câteva ori cu el, la un moment dat nu mai poți singur, pentru că îți creează cumva nevoia de a avea aprobarea lui. Când ești un tânăr la început, artist necopt și nimerești lângă un colos de genul ăsta care este genial, te copleșește şi la un moment dat se creează nevoia de a fi el tot timpul în preajmă atunci când creezi, după care ulterior când tu încerci să îți iei puterea la loc și să îți asumi deciziile pe parte de creație, de muzică, pe parte de ce lansezi, pe parte de orice, în momentul în care se întâmpla asta și îți iei puterea înapoi, se cam strică combinația, pentru că nu îți mai convine să ai nevoie de aprobarea lui, devine frustrant pentru tine. Eu descriu fix ce mi s-a întâmplat mie. A devenit frustrant să am nevoie de aprobarea lui și în momentul ăla am decis să mă separ’’, a dezvăluit Liviu Teodorescu în cadrul podcastului ’’Vorba lu’ Jorge’’.

Liviu Teodorescu, despre Marius Moga: ‘’E primul om cu care am deschis drumul ăsta’’


Liviu Teodorescu a fost unul din concurenții care au participat la Vocea României unde Marius Moga i-a fost mentor. De asemenea, în cadrul podcastului, artistul a precizat că și Adda se numără printre artiștii care au fost supărați la un moment dat pe Marius Moga. Cu toate acestea, Liviu Teodorescu a mărturisit că Marius Moga a fost cel care i-a descoperit talentul muzical și primul om cu care a pornit spre acest drum. 

’’Da, e primul om cu care am deschis drumul ăsta și Adda a fost supărată pe Marius Moga. Oricum, la un moment dat simțeam că îmi spune ce să fac, așa o luam. Poate asta și din cauză că ego-ul meu era mai mare, crescuse cumva având niște rezultate și făcând treabă și văzând că oamenii reacționau la ce fac eu, de ce să facă altcineva, dar în același timp tu încă ai încredere în ce zice el și el vine și zice că nu e bine”, a precizat Liviu Teodorescu în cadrul podcastului.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Dată: 31 iul 2023, 22:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience