Liviu Teodorescu, pregătit să devină TĂTIC. Dezvăluirile artistului: „Mi-aș dori gemeni, am rezolva mulți dintr-o lovitură”

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Teodorescu și soția sa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Teodorescu și soția sa, instagram

Liviu Teodorescu este pregătit să devină tătic pentru prima dată. 

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit. Chiar dacă a declarat că iubirea sa pentru Iulia este la fel de mare și cu act și fără act de căsătorie, cântărețul și-a dorit să îi împlinească visul Iuliei, acela de a îmbrăca rochia de mireasă, astfel că, în vara anul trecut, cei doi au ajuns în fața altarului. 

„Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. 


Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, spunea Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Liviu Teodorescu și soția lui vor să devină părinți

Acum, artistul și soția sa vor să facă următorul pas. Cei doi sunt pregătiți să devină părinți pentru prima dată. Liviu Teodorescu a recunoscut că vrea să aibă gemeni.

„Suntem în lucru, lucrăm la asta! Mi-aș dori gemeni, am rezolva mulți dintr-o lovitură. Eventual să fie în placente separate, sau nu știu cum se numește, ca să nu semene. Am eu doi prieteni care sunt așa și zici că nu sunt gemeni. Sunt băiat și fată și nu seamănă deloc unul cu altul. Asta e situația ideală pentru mine. Și dacă seamănă, e perfect, nu e problemă, dar e o chestie așa de individualitate a fiecăruia!”, a declarat Liviu Teodorescu pentru Cancan.

„N-am terminat facultatea. Când am fost la primărie să ne căsătorim, a mea soție are un palmares întreg – două mastere în Drept. Eu eram acolo cu studii liceale, după care nu mai aveam ce să bifez. Și mă uitam pe foaia ei, ea bifase tot, tot era! Mă uitam la mine: școala primară, clasele 1-4, 5-8 și liceul. Asta e, măcar cânt frumos! Cea mai mare realizare a mea e că m-am căsătorit cu un om care are studii, altfel nu m-aș descurca în viață!”, a completat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel