Liviu Guță divorțează pentru a doua oară. Artistul avea doar un an de căsnicie cu Roxana:„Nu mă lăsa să mă duc la copii”

Data publicării:
Liviu Guță și Roxana, sursa facebook
Descriere foto: Liviu Guță și Roxana, sursa facebook

Liviu Guță a șocat din nou showbizul românesc. Artistul divorțează pentru a două oară, după doar un an de la căsătoria cu Roxana.

Deși părea că și-a găsit fericirea și alinarea în brațele Roxanei, Liviu Guță șochează din nou. Recent, artistul a declarat că va ajunge din nou la divorț, după o căsătorie de aproximativ un an cu Roxana. Potrivit acestuia, a mers deja la notar, acolo unde a început deja demersurile pentru divorț.

Liviu Guță a mărturisit că s-a grăbit în ceea ce privește căsătoria cu Roxana și că și-a dat seama că vin din două lumi diferite.

„Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta”, a declarat Liviu Guță la o emisiune tv.

Mai mult decât atât, Liviu Guță a susținut că a făcut sacrificii pentru Roxana. Acesta s-a mutat la Cluj pentru ea și a investit mai mulți bani în locuința ei. Acum, artistul a mărturisit că este în Brașov, dar intenționează să se mute cu chirie în București.

„El s-a mutat în Cluj pentru iubita lui, acolo unde a investit o mulțime de bani în casa ei. 'Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a adăugat el.

Liviu Guță a spus despre actuala lui soție că este o fire destul de agresivă verbal, motiv pentru care a plecat de cinci ori de acasă. De asemenea, aceasta este foarte geloasă și nu-l lăsa să-și vadă nici măcar copiii.

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a continuat Liviu Guță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel