„Se luptă cu boala”. Liviu Dragnea, probleme GRAVE de sănătate. Fostul lider politic nu se poate ridica din pat

Descriere foto: Liviu Dragnea
Descriere foto: Descriere foto: Liviu Dragnea

Liviu Dragnea se confruntă cu probleme grave de sănătate. 

După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Potrivit ultimelor informații, fostul lider politic se află în stare gravă, iar medicii i-au recomandat să rămână la pat și trebuie să respecte tratamentul care i-a fost prescris.

„Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi. Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

Inițial, colegii lui Liviu Dragnea au crezut că acesta s-ar fi infectat cu virusul SARS-COV2.

 ”Astea au fost și primele noastre temeri. E mai bine să nu ai de-a face cu ăsta, nici măcar când pare că este pe final. Mai ales că mulți dintre cei care-l înconjoară s-au infectat cu COVID. După analize și teste am răsuflat ușurați. Însă nici cu aprinderea la plămâni nu te joci!”.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a declarat pentru sursa citată că Liviu Dragnea are o sensibilitate la plămâni, pe care ar fi dobândit-o din pușcărie. 

„Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții. Liviu trebuie să stea la pat, are temperatură, uneori trece și de 39 de grade, și se luptă cu boala. Plus tratamentul cu antibiotic. Cred că are o sensibilitate la plămâni. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”, a mai declarat Codrin Ștefănescu. 

„Își va reveni repede”

Cu toate astea, Codrin Ștefănescu este sigur că Liviu Dragnea își va reveni repede și își va relua activitatea. 

 „Liviu Dragnea își va reveni repede. Și chiar și bolnav, tot urmărește cu atenție ce se întâmplă. Cred că în curând va fi iar activ pe paginile sale sociale. Nu vedeți, unora le trece prin cap să apeleze la cenzura de altădată, a comuniștilor. Și după aia se gândesc să dea vina pe alții!”, mai spune el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 Martie 2022, 22:11 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience