Liviu Dragnea, despre planurile de viitor alături de Irina Tănase: „Copii îmi doresc oricând”

Data publicării:
Irina Tănase și Liviu Dragnea, Facebook
Descriere foto: Irina Tănase și Liviu Dragnea, Facebook

Bat clopotele de nuntă pentru Liviu Dragnea și iubita lui? Ce spune fostul politician despre relația cu Irina?

Liviu Dragnea a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a dezvăluit ce planuri are pe plan amoros alături de Irina Tănase, iubita lui. Fostul politician a fost în închisoare pentru o perioadă lungă de timp, iar majoritatea oamenilor ar fi crezut că cei doi se vor despărți. Dar iată că iubirea lor este una puternică și a trecut peste toate greutățile. 


Liviu Dragnea spune că își dorește copii alături de Irina Tănase și își dorește chiar să ajungă în fața altarului alături de ea. 


“Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem”, a spus el.


Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat la jumătatea luni iulie. Atunci, fostul lider PSD a declarat că are în plan să revină în politică, odată cu o formațiune nou înființată, numită Alianța pentru Patrie.


”Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a mai spus fostul politician.


Cu ce se ocupă Irina Tănase


Irina Tănase a studiat la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul ASE, iar în 2019 a absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, primind autorizație pe 29 iulie 2019.


Potrivit Fanatik, logodnica lui Liviu Dragnea nu mai profesează ca mediator de anul trecut, pe siteul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”. 

 

Liviu Dragnea, adevărul despre veniturile sale și ale Irinei: „Cum să-mi dea ea bani de buzunar?”

 

În ultima perioadă în spațiul public au circulat zvonuri conform cărora Liviu Dragnea ar fi întreținut de iubita lui. Fostul politician dezminte aceste presupuneri și dezvăluie care este adevărul din relația lui cu frumoasa Irina. 

 

“Cum să-mi dea ea bani de buzunar? Punem banii împreună. Eu nu sunt chiriaș. În casă este un singur cocoș, cu tot respectul pentru doamne și domnișoare. Nu-i pot cere ei vreodată zece lei să mă duc să beau o bere. Așa ceva nu se poate”, a mai precizat Liviu Dragnea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel