Liviu Chiorpec a murit. Bucătarul de la Chefi la cuție a fost răpus de o boală nemiloasă

Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Chiorpec, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Chiorpec, sursa instagram

Liviu Chiorpec, fostul concurent, care a surprins jurații Chefi la cuțite cu preparatele sale a fost răpus de o boală necruțătoare. Toată lumea este în stare de șoc.

Liviu Chiorpec, unul dintre concurenții recurenți ai show-ului culinar ”Chefi la Cuțite” s-a stins în cursul zilei de azi. Vestea tragică a fost dată de apropiații bărbatului. Din nefericire, bucătarul a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancer. În ultima perioadă, Liviu Chiorpec nu a mai fost la fel de activ pe rețelele de socializare.

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.

Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

 

Prntre cei care sunt devastați de moartea bucătarului se numără și Cătălin Scărlătescu. Mai mult decât atât, fanii au transmis sincere regrete și condoleanțe familiei.

„Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!', a scris juratul Chefi la Cuțite.

 

Sorin Bontea, cel căruia îi devenise prieten, e și el devastat de moartea bucătarului.

”Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel