Livia Graur se teme că va ajunge la anorexie. Vedeta e disperată: „Nici nutriționiștii nu au găsit soluție”

Data publicării:

Livia Graur se chinuie să mai ia câteva kilograme în plus. Vedeta este disperată și se teme să nu ajungă anorexică.

Livia Grau este una dintre cele mai apreciate știriste din România. Vedeta are 36 de ani și prezintă Știrile Focus de la Prima TV. Lucrează de mai bine de 14 ani în televiziune.

Dacă tot mai multe vedete caută soluții să scape de kilogramele în plus, Livia Graur este disperată să mai pună câteva kilograme pe ea, însă fără succes. Prezentatoarea TV a mărturisit că a apelat și la ajutorul nutriționiștilor, însă fără rezultat.

Livia Graur se teme că va ajunge la anorexie

Vedeta le-a cerut ajutor chiar și fanilor pe rețelele de socializare. Mai mul decât atât, știrista de la Prima TV mănâncă foarte multă pâine, în speranța că va mai pune ceva pe ea.

”Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat.

Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare”, a spus Livia Graur pentru Click!

Livia Graur mănâncă multă pâine și ciocolată

Livia Graur a mărturisit că mănâncă foarte multă ciocolată, dar și alimente care conțin carbohidrați, însă fără rezultat.

”Toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc. Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc. La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata”, a mai detaliat Livia Graur.

Livia Grau, despre boala cu care a fost diagnosticată

edeta a povestit cu ce alergie se confruntă în fiecare an, în perioada primăverii. 

„Eu, primăvara, mă confrunt cu un soi de alergie. Nu am reușit să depistez nici până acum la ce anume fac această alergie, ce fel de plantă îmi provoacă alergia asta.

Cert este că îmi apar tot felul de mici imperfecțiuni, mici bubițe pe piele, roșiatice, care mă mănâncă și care dispar după o săptămână, două, dar apar altele! Așa pățesc mereu la început de primăvară și e necesar să fac ceva așa încât să-mi ajut tenul”, a dezvăluit știrista de la Prima TV, pentru Click!

Livia Graur: „Nu afectează și interiorul organismului”

Prezentatoarea TV a precizat că a a fost la medic de mai multe ori și a aflat că se confruntă cu o dermatită. 

„Am fost la medic și nu mi-au mai făcut teste alergologice pentru că mi s-a spus că e o dermatită cumva de contact, o alergie de contact și atunci, afecțiunea fiind doar de suprafață, nu afectează și interiorul organismului.

De aceea nu e necesar să iau medicamente. O tratez la nivel superficial al pielii, cu creme și loțiuni. Anul ăsta, văd că deja mă ține de vreo două săptămâni! Să sperăm că trece!”, a mai spus Livia.

Cum își protejează tenul Livia Graur

Vedeta a mărturisit că încearcă să nu se machieze în timpul liber și să lase tenul să respire cât mai mult. 

„Din păcate, tenul meu este supus unor agresiuni mai mult decât tenul altor persoane. Trebuie să am grijă. Ultimul tratament făcut au fost niște măști de revigorare și rehidratare a tenului.

Nu merg însă pe soluții anti-ageing (îmbătrânire), sau anti-rid, cel puțin nu momentan. De atfel, așa mi-au recomandat toți medicii, pentru vârsta mea încă nu am nevoie, nu e cazul”, a adăugat știrista.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel