Livia Graur, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Livia Graur este invitata săptămânii.

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Livia Graur este invitata săptămânii.

Chiar dacă are o carieră foarte solicitantă, fiind la pupitrul știrilor de prânz de la Prima TV de luni, până vineri, Livia Graur încearcă, în aceeași măsură, să petreacă timp de calitate și cu fiica ei, Renata. Acest lucru este cu atât mai valabil de când vedeta a decis să meargă pe drumuri separate cu soțul său, iar micuța stă în grija mamei ei. Vedeta ne mărturisește faptul că are o relație extrem de apropiată de fetița căreia încearcă să-i explice mereu cât mai punctual toate lucrurile, asemenea unui om mare.

Deși viața de mamă este o adevărată provocare, care vine la pachet cu multe noutăți și momente mai dificile, aceasta ne spune că niciodată nu a existat în vocabularul ei expresia „Nu mai pot.”

„Chiar dacă ești obosit, dacă nu mai poți, poate nu am mâncat în ziua respectivă, dar ajung acasă și îmi spune „Haide să ieșim afară sau să facem altceva” nu am cum să spun „Nu, n-am chef” și atunci găsesc puțină forță interioară care mă împinge. În momentul în care pun punct zilei, iar asta se întâmplă după ora 23:00, atunci e momentul meu de liniște, în care mă așez pe canapea și mă uit la un serial, e momentul meu preferat din zi.”, ne spune Livia Graur, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

 

Există și frici, când vine vorba de creșterea Renatei. Fetița se apropie cu pași repezi de vârsta adolescenței, iar vedeta nu se poate obișnui cu gândul că aceasta va începe să facă lucrurile pe cont propriu.

Pe lângă aceste subiecte însă, vedeta ne dezvăluie și care este ritualul pe care îl respectă de fiecare dată, înainte de a intra la pupitrul știrilor, dar și ce sfaturi are pentru tânăra generație, care aspiră la această meserie. În final, Livia Graur ne va vorbi și despre stilul de viață pe care-l urmează în fiecare zi și care o ajută să se mențină la același număr de kilograme de ani de zile. Cu aceste subiecte, dar și cu altele la fel de interesante, vă așteptăm vineri, ora 19:00.

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 30 iunie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en      

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel