Livia Graur, motivul pentru care nu-și lasă niciodată fiica singură: „Am văzut și o grămadă de persoane dubioase” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Spectacola, Oracolul vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Spectacola, Oracolul vedetelor

Livia Graur este o familistă convinsă, iar ea pune pe primul loc siguranța și educația fiicei sale. Aflați de ce nu-și lasă vedeta fiica singură afară.

Livia Graur este una dintre vedetele de la TV care arată un interes foarte mare față de siguranța și educația propriei sale fiice. Protagonista are o relație strânsă cu propria sa fiică, lucru pe care l-a învățat chiar de la mama ei. Potrivit vedetei, ele vorbesc foarte des pentru a o întreba diferite sfaturi în legătura cu fiica sa Renata și nu numai. Prezentă în platoul Spectacola, Livia Graur a vorbit despre cum își crește fiica, dar și despre fricile care răsar având în vedere că fetița ei în vârsta de zece ani crește. Momentul adolescenței o sperie cel mai tare pe talentata mămică.

Vede persoane „dubioase” prin locurile frecventate de copii

Vedeta este reticentă în a își lăsa propria fetiță să meargă singură la școală sau chiar în parc. Cu ocazia unei plimbări, Livia Graur nu a putut să nu observe mai multe grupuri de copii apropiați vârstei fiicei sale care se plimbă singuri. Cu toate acestea, vedeta a reținut și câteva personaje suspicioase împrejurul copiilor  menționați mai devreme. Ea se întreabă cum a reușit generația mamei sale să-și lase copiii singuri în atât de multe contexte, fără să fie anxioși în această privință.

„Mă întreb cu groază cum o să se întâmple mai târziu, când o să ajungem să-mi ceară să plece. Am fost în weekend în parc, unde am văzut foarte mulți copii de 12,13,14 ani și care care plimbau singuri prin parc. În același timp am văzut și o grămadă de persoane dubioase. Exact asta vorbeam cu o prietenă de-ale mele „Cum să-i lăsăm pe ai noștri sî plece singuri, când, uită-te ce e în jur”. Ne amintim, nu de mult timp, cazul actriței care a fost bătută în Parcul Cișmigiu, femeie în toată firea. Ziua în amiaza mare și fără să provoace pe nimeni. Și atunci te întrebi cum să-ți lași copilul. Nu știu dacă ai noștri erau inconștienți sau ce era în mintea lor de ne lăsau pe străzi. Îmi aduc aminte că mă duceam singură la școală, mă întorceam singură de la școală și nu stăteam aproape. Aveam cam 25 de minute de mers pe jos. Nu știu cum a avut mama încredere. Poate vremurile erau altele.”, a mai spus Livia Graur, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Puține lucruri o mai impresionează

Livia Graur mai precizează și că viziunea sa ar putea fi distorsionată prin prisma meseriei sale. Faptul că vede atât de multe cazuri extreme în propria profesie, a făcut-o pe vedetă să nu mai fie impresionată atât de ușor  de multiplele cazuri triste care se întâmplă în fiecare zi.

„Sunt lucruri care se întâmplă în fiecare zi, poate dacă eram polițist le vedeam pe toate. Cu siguranță are și asta un impact asupra mea, faptul că văd multe lucruri lucruri rele care se întâmplă. După atâția ani sunt puține lucruri care mă impresionează.”, a mai punctat vedeta.

Nu e de acord cu expunerea familiei sale

Protagonista expune și faptul că nu este de acord cu expunerea în online sau public a fiicei sale. Deși Renata, ca orice copil de vârsta ei, dorește să se afișeze, mama sa nu este de acord cu o expunere la o vârsta atât de mică. Livia mai transmite că fiica sa nu ar da curs unei discuții cu un străin și că vede în jurul său muți creatori de conținut care fac un mod de a câștiga venituri din expunerea familiei.

„Sunt convinsă că nu ar răspunde niciunui fel de încercare sau tentativă cu oameni de străini. Deci sunt convinsă că nu ar încerca, e foarte precaută și sigură pe ea când face ceva. Nu s-ar arunca într-o zonă de genul acesta. Nu cred că este cazul să o expun acum. Mi se pare că e prea mică să o expun momentan. Sunt părinți care își expun familiile în calitate de creatori de conținut. Au făcut  din treaba asta un fel de a trăi. Eu nu cred că, în momentul de față, e necesar.”, a încheiat vedeta.

 

Puteți viziona emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel