Lista finaliștilor sezonului 11 Românii au Talent. Cine se luptă pentru cei 120.000 de euro

Data publicării:

Vineri, 21 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală de la "Românii au talent". Iată care sunt cei 11 concurenți care au ajuns în Marea Finală.

Aseară a fost un spectacol formidabil pe scena Românii au talent. Concurenții au adus reprezentații pline de energie și emoție și au reușit încă o dată să impresioneze publicul și jurații. 

Toți 12 au fost la înălțime și au făcut show, însă doar cinci dintre ei au obținut un loc în marea finală în urma voturilor telespectatorilor: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot. Tot aseară, jurații și-au folosit și wild card-ul din acest sezon și au ales cel de-al 11-lea finalist, Narcisa Ungureanu .

Andi, Andra, Alexandra și Florin au ales și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots. Aceștia li s-au alăturat Dariei Batschi Beleca și celor de la Duo Turkeev. 


Cei 12 semifinaliști și-au transpus emoțiile și determinarea în momente uluitoare și au reușit să încânte publicul și jurații cu aptitudinile lor și cu modul în care le-au pus în scenă. Smiley și trupa lui au oferit un moment de neuitat, prin interpretarea melodiei Noi doi și noaptea și s-a distrat alături de public și jurați. 

Lista finaliștilor a fost completată. Cei 11 concurenți sunt gata să uimească încă o dată publicul săptămâna viitoare, în marea finală, să facă spectacol și să obțină voturile telespectatorilor pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

1. Remi Martin

2. Filip Cioc

3. Art of Robots

4. Dean Bowman

5. Magitot

6. Rareș Trufea

7. Ana Maria Mărgean

8. Duo Turkeev

9. Daria Batschi-Beleca

10. GIM

11. Narcisa Ungureanu

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel