Lisa Loring, actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams, a murit

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Lisa Loring, actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în  Familiei Addams, a murit la vârsta de 64 de ani. 

Lisa Loring, care a interpretat rolul lui Wednesday în celebrul serial de televiziune Familia Addams, a murit. Actrița a decedat în urma unui "accident vascular cerebral masiv", potrivit site-ului Deadline.com, duminică. Ea avea 64 de ani.

Lisa Loring, actriţa care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams a murit

Buna ei prietenă Laure Jacobson a împărtășit vestea morții ei într-o postare pe Facebook, spunând că Loring a murit sâmbătă după ce a fost deconectată de la aparate.

 "Cu mare tristețe anunț moartea prietenei noastre, Lisa Loring. În urmă cu 4 zile a suferit un accident vascular cerebral masiv provocat de fumat și hipertensiune arterială. A fost conectată la aparate de 3 zile. Ieri, familia ei a luat dificila decizie de a o scoate și a decedat aseară ”, a scris pe rețelele de socializare, Laure Jacobson.

Personajul iconic al lui Loring, Wednesday Addams, a revenit recent în lumina reflectoarelor datorită serialului de succes Wednesday de pe Netflix, cu Jenna Ortega în rolul fiicei fictivei Morticia și Gomez Addams.

Loring a jucat miercuri în prima adaptare live-action a desenelor animate ale lui Charles Addams din New Yorker, după cum a relatat Deadline.

Ea a preluat rolul la doar șase ani. Serialul a fost difuzat timp de două sezoane, din 1964 până în 1966, cu un total de 64 de episoade.

Prietena ei, Jacobson, a mai spus: "Ea este încorporată în tapiserie care este cultura pop și în inimile noastre întotdeauna ca Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare, moștenirea Lisei în lumea divertismentului este uriașă. Iar moștenirea pentru familia și prietenii ei - o bogăție de umor, afecțiune și iubire va juca mult timp în amintirile noastre. RIP, Lisa. La naiba, fată... ai fost o tonă de distracție'.

Personajul ei era drăguț, dar mohorât, și îi plăcea să colecționeze animale de companie înfricoșătoare, inclusiv o șopârlă pe nume Lucifer, un păianjen văduvă neagră pe nume Homer, precum și o păpușă fără cap. nLoring și-a reluat apoi rolul lui Wednesday în filmul de televiziune Halloween cu Noua familie Addams din 1977. 

Rolul a fost interpretat ulterior și de Christina Ricci, în vârstă de 42 de ani, care a jucat rolul lui Wednesday în filmul de succes din 1991 Familia Addams și în continuarea acestuia, Addams Family Values 

Loring a fost căsătorită de patru ori și are două fiice, Marianne și Vanessa, și nepoții săi, Emiliana și Charles.

Fiica ei, Vanessa Foumberg, a confirmat pentru Variety decesul mamei sale, spunând: "A plecat liniștită, cu ambele fiice ținând-o de mână". 

Cine a fost Lisa Loring

Loring s-a născut sub numele de Lisa Ann DeCinces în Insulele Marshall și a trăit în Hawaii, înainte de a veni în cele din urmă la Los Angeles cu mama ei, în urma divorțului părinților ei. Ea a început să facă modeling la vârsta de 3 ani și a fost distribuită pentru prima dată în actorie într-un episod din 1964 al serialului Dr. Kildare, înainte de a-și găsi faima ca Wednesday.

Odată cu moartea lui Loring, Astin este acum ultimul membru supraviețuitor din distribuția originală a filmului Familia Addams.  După ce Familia Addams s-a încheiat, Loring a continuat să apară în sitcomul lui Phyllis Diller, The Pruitts of Southampton. De asemenea, a avut roluri în The Girl From U.N.C.L.E., Fantasy Island și Barnaby Jones, înainte de a obține un rol recurent în rolul lui Cricket Montgomery în serialul de zi As the World Turns din 1980 până în 1983. Ultimul său credit de actriță a fost în 2015, cu filmul Doctor Spine, potrivit dailymail,com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel