Lino Golden, schimbare radicală de look. Cum arată acum artistul /FOTO

Data publicării:
Lino Golden, instagram
Descriere foto: Lino Golden, instagram

Lino Golden și-a schimbat complet look-ul. Fanii au rămas surprinși de transformarea artistului.

Lino Golden este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Acesta a pornit de jos și a ajuns acolo unde și-a propus, fiind unul dintre numele mari din industria românească.

Lino Golden, transformare radicală de look

De-a lungul timpului, Lino Golden a avut parte de numeroase transformări, reușind chiar să dea jos mai multe kilograme. Odată cu venirea noului an, artistul s-a hotărât să mai facă încă o schimbare de look. Acesta le-a arătat și fanilor noua sa înfățișare. Mai exact, Lino Golden a renunțat la părul blond care l-a consacrat și s-a vopsit brunet. De asemenea, cântărețul și-a împletit părul în mai multe codițe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lino ???? (@linogolden)

Fanii nu au fost prea încântați de noua transformare a artistului, astfel că i-au lăsat mai multe comentarii răutăcioase: "Pare ca ai o farfurie în cap" / "Îmi place mult ce faci, dar frizura asta nu este pentru tine" / "Mai tunde din laterale,nu dă bine deloc așa". / "Nu-s așa încântat de par, la fel ca tine!" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei cu noul look al artistului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel