Lino Golden, pe mâna poliției. Ce s-a întâmplat cu artistul

Data publicării:

Lino Golden a ajuns pe mână poliției. Artistul a împărtășit cu fanii întreg momentul.

Lino Golden este unul din artiștii care se bucură un mare succes pe plan profesional. Artistul este foarte apreciat, dovadă fiind chiar cei 800 de mii de urmăritori pe care acesta îi are pe rețelele de socializare. 

Lino Golden a devenit celebru cu ajutorul lui Alex Velea, care l-a îndrumat în cariera muzicală. Cu toate acestea, anul trecut cei doi s-au aflat în mari conflicte, care au dus la ruperea relației de prietenie dintre cei doi. Nici anul 2021 nu a început cu lucruri pozitive pentru artist și asta pentru că acesta a fost oprit în trafic de organele legii. 

Lino Golden, oprit în trafic de poliție

Cântărețul este foarte activ în mediul online și împărtășește cu fanii tot ce întâmplă în viața lui. Acesta le-a mărturisit că ziua duminică a început prost pentru el și asta din cauza faptului că a fost oprit în trafic de poliție. Lino Golden nu a dezvăluit și motivul, dar toate astea știm faptul că a fost iertat de oamenii legii, după cum spune chiar el în filmulețul postat.

”Frumos mod de a-mi începe duminica. Noroc că sunt băieții de treabă”, la spus Lino Golden pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel