Lino Golden le dă o lecție HATERILOR. Cum arată artistul după ce a slăbit enorm de mult

Lino Golden, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lino Golden, sursa foto Instagram

Chiar dacă de-a lungul timpului, Lino Golden a fost pus de la zid din cauza kilogramelor în plus, artistul nu s-a dat bătut și le-a arătat tuturor că are ambiție. 

Lino Golden s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar în adolescență a avut mult de suferit din cauza colegilor care rădeau de el din cauza felului cum arăta. Lino Golden le-a dat tuturor peste nas și le-a arătat că dacă ai un vis nimeni și nimic nu te poate opri.

 
Artistul a reușit să aibă o carieră de succes și în același timp a reușit să ajungă și la kilogramele pe care și le dorea. Chiar dacă a apelat și la ajutorul medicului estetician pentru a scăpa de surplusul de piele cu care a rămas după ce a slăbit, Lino este foarte mândru de rezultat și nu ezită să le arate fanilor de pe Instagram evoluția lui. 


„La început sincer îmi era rușine de cum arăt... după ce am ajuns să înțeleg că în primul rând trebuie să mă simt eu bine în pielea mea și după să mă intereseze ce vorbește lumea de mine. Am muncit foarte mult și sunt mândru de realizările mele din punct de vedere al aspectului și a sănătății. Dacă lumea îți dă hate și și-o ard bully cu tine pentru cum arăți nu trebuie să te simți down, down sunt ei pentru că ăla e nivelul lor”, a scris Lino Golden pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lino ???? (@linogolden)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 03 Martie 2021, 22:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience