Lino Golden, în război cu Adina Buzatu: „Are tot capul operat. Să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China”

Data publicării:

Lino Golden și Adina Buzatu sunt la cuțite, după ce designerul a făcut o remarcă acidă la adresa artistului. 

Lino Golden a avut o reacție furibundă, după ce a aflat că Adina Buzatu l-a nominalizat drept cel „mai prost îmbrăcat” din showbiz-ul românesc.

Artistul a fost anunțat de fanii săi, pe Instagram, că Adina Buzatu i-a oferit această nominalizare. 

„Oficial te îmbraci cel mai prost din România… Adina Buzatu a zis la Măruță”, a fost mesajul primit de artist, pe Instagram. 

Într-adevăr, Adina Buzatu a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, vineri, 3 martie, acolo unde a participat la rubrica sosurilor picante și a făcut tot felul de dezvăluiri neașteptate, inclusiv care au fost pesonalitățile care au vrut să ia haine gratis de la ea. 

Racția lui Lino Golden nu a întârziat să apară

 „Să-i zici Adinei Buzatu că are tot capul operat și să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China și le vinde aici, la români. Doamna Adina, singura oară când am fost cel mai prost îmbrăcat a fost când am venit să mă îmbrăcați dvs. O zi sexy vă urez!", a transmis Lino Golden, pe Instagram.


Ce spune Adina Buzatu


 "Da, nașpa, n-am ce comenta, m-a amuzat subiectul. Nu am nimic de comentat.", a declarat Adina Buzatu pentru spynews.ro.


Adina Buzatu a spus tot, ca să nu-i ia gura foc


Tot în cadrul emisiunii de la PRO TV, vedeta a fost provocată să enumere trei bărbați celebri din România care i-au propus sau i-au dat de înțeles că și-ar dori să beneficieze gratuit de serviciile sale.

„Spune-mi trei nume de bărbați celebri din România, din sport, showbiz, politică sau afeceri care ți-au spus direct sau ți-au dat de înțeles că ar dori să îi îmbraci gratis”, a fost întrebarea la care Adina Buzatu a răspuns fără ezitare.


„Prințul Paul și Prințul Nicolae. Mi-e rău, deci dacă încep așa…Asta e, ce să facem? E sensibilă treaba”, a mărturisit Adina Buzatu, în emisiunea de la PRO TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel