Lino Golden, sfâșiat de dorul tatălui. Ce gest emoționant a făcut artistul în amintirea părintelui său

Data publicării:

Lino Golden e îngenunchiat de dorul tatălui său. Artistul a făcut un gest sfâșietor în amintirea lui.

Lino Golden este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Acesta se bucură de un mare succes pe plan profesional. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artistul ascunde o dramă de nedescris. În urmă cu patru ani, tatăl artistului a de cedat. Această tragedie l-a marcat profund pe Lino Golden, care nu poate să treacă peste acest lucru și se gândește în permanență la părintele său, pe care l-a iubit enorm.

Recent, în memoria lui, artistul i-a adus un omagiu, arătându-le astfel fanilor cât de marcat a fost de pierderea uriașă suferită. Lino Golden a postat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă din copilărie, în care se afla alături de tatăl său.

Lino Golden și-a descris părintele ca fiind un "înger", fiind sigur de faptul că acesta îl veghează și îi este alături de acolo, de sus. Mai mult decât atât,  cântărețul și-a sfătuit fanii să fie mai apropiați de părinții lor și să-i sune mai des pentru a le spune cât de mult îi iubesc și-i apreciază.

„Am și eu un înger. / Bună dimineața! Sunați-vă părinții și spuneți-le mai des că îi iubiți”, a scris Lino Golden pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel