Lindsay Lohan este însărcinată. Vedeta va deveni mamă pentru prima dată: "Binecuvântată și emoționată”

Data actualizării: | Data publicării:
Lindsay Lohan și Bader Shammas. Sursa foto: Instagram. Colaj Spectacola
Descriere foto: Lindsay Lohan și Bader Shammas. Sursa foto: Instagram. Colaj Spectacola

Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit în luna aprilie a anului trecut. Vedeta din "Capcana părinților", în vârstă de 36 de ani, este însărcinată, așteptând primul ei copil cu soțul Bader Shammas, a anunțat vedeta, marți pe Instagram.

Alături de o fotografie a unui body alb pe care scrie "coming soon", Lohan a scris: "Suntem binecuvântați și emoționați!", etichetându-l și pe Shammas în postare.

Un reprezentant al cuplului a confirmat pentru PEOPLE, că actrița s-a căsătorit cu finanțistul, la începutul lunii iulie, după ce și-a anunțat logodna cu o serie de fotografii tot pe Instagram, în noiembrie 2021. "Dragostea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu", a scris ea în legendă.

Vestea căsătoriei lui Lohan, s- a aflat după o altă postare ce actriței pe Instagram, în care îl numea pe Shammas "soțul"ei.

“Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit pe mine și a știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp", și-a început Lohan legenda unei fotografii cu cei doi.

Ea a adăugat: "Sunt uimită că acesta este soțul meu. Viața mea și totul pentru mine.  Femeia ar trebui să se simtă așa în fiecare zi ".

În iunie, Lohan a împărtășit o altă fotografie a perechii, cu ocazia zilei de naștere a lui Shammas. "Iubirea mea! Nu ești doar un om grozav, o persoană incredibilă, ci și cel mai bun prieten al meu", a comentat ea selfie-ul.

"Mulțumesc pentru că mă iubești înapoi, iubito! Te iubesc atât de mult! La mulți ani !"avea să îi răspundă bărbatul.

În februarie 2020, Lohan a stârnit pentru prima dată zvonuri legate de povestea ei de iubire, când a împărtășit o fotografie de grup, care a fost ștearsă de atunci, de la un festival de muzică din Dubai, menționând cu dezinvoltură un "iubit" în legendă, comenteaza aceeași sursă.

În imagine, Lohan putea fi văzută pozând fericită între un bărbat cu o jachetă neagră și toboșarul Bastille, Chris "Woody" Wood, care a cântat cu trupa sa în acea seară. Printre membrii grupului se mai aflau sora lui Lohan, Aliana, și rockerul Dan Smith.

"@aliana noapte minunată cu sora și iubitul meu Bader. O noapte atât de magică", a scris ea alături de fotografie la momentul respectiv, conform sursei citate.

"Sunt o fată foarte norocoasă și el este un bărbat foarte norocos"

Actrița și echipa ei au fost fotografiate petrecând în culisele unui festival de muzică din Dubai. La momentul respectiv, niciun reprezentant al lui Lohan nu a confirmat zvonurile.

 Deși nu este clar cum și când, actrița din Mean Girls l-a întâlnit prima dată pe finanțatorul Credit Suisse, ambii având legături cu Dubaiul, unde Lohan locuiește din 2014. Cuplul  nu vorbește prea des, în public sau nu postează despre relația lor pe rețelele de socializare - Shammas își păstrează Instagram-ul privat - dar Lohan împărtășește ocazional detalii, din viața lor împreună.

"Sunt o fată foarte norocoasă și el este un bărbat foarte norocos", a declarat Lohan în timpul unei apariții la Good Morning America în 2022, conform susei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel