Linda Evangelista, deformată de operaţiile estetice. Vedeta nu se mai ascunde

Data publicării:

Celebrul supermodel Linda Evangelista  trăiește o dramă de peste 5 ani. În vârstă de 56 de ani, celebrul supermodel s-a izolat în casă, după ce corpul și chipul ei au avut de suferit în urma unei proceduri estetice de criolipoliză, numite CoolSculpting.

Supermodelul a acordat un interviu pentru revista People, în care vorbește despre durerea emoțională și fizică cu care a trăit în ultimii cinci ani. Aceasta susține că terapia CoolSculpting - o procedură populară de "înghețare a grăsimii", aprobată de FDA, care a fost promovată ca o alternativă neinvazivă la liposucție - a desfigurat-o.

În septembrie 2021, supermodelul a dat în judecată compania mamă a CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc. și a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari, susținând că nu mai este aptă de muncă, în urma efectelor celor șapte ședințe de CoolSculpting, pe care le-a efectuat în cabinetul unui dermatolog, în perioada august 2015 - februarie 2016.

CITEŞTE MAI MULTE PE DC NEWS

Linda Evangelista, desfigurată după o intervenţie estetică 

 

Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, a anunţat că este "desfigurată iremediabil" de un tratament estetic care nu a avut rezultatul scontat în urmă cu cinci ani, într-un mesaj adresat celor peste 980.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Ea afirmă că procedura de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, a avut efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere a masei grase, ea a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificându-i astfel înfăţişarea.

Fostul model canadian susţine că a dezvoltat un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliză: "Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală de depresie îndelungată, de tristeţe profundă şi de cele mai profunde sentimente de dispreţ faţă de propria persoană", a afirmat ea.

Linda Evangelista doreşte să obţină despăgubiri pentru "suferinţa emoţională" şi "pierderile economice" suferite, potrivit plângerii depuse marţi la New York.

În urma acestei proceduri estetice a rămas "şomeră şi incapabilă să câştige venituri ca model", a precizat în document una dintre cele mai bine plătite supermodele ale anilor '90, alături de vedete precum Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel