Lili Sandu și-a botezat băiețelul. Primele imagini de la ceremonie

Lili Sandu și Silviu Țonu și-au botezat băiețelul.

Micuțul Thomas Jay Cristian, în vârstă de 3 luni, a fost creștinat duminică, în zi de sărbătoare, de Sfinții Mihail și Gavril. 

 

Ceremonia a fost una initimă, la care au luat parte părinții, nașii și câteva rude apropiate. Nașul de botez este chiar medicul care a ajutat-o pe Lili Sandu să îl aducă pe lume pe micuțul Thomas, dr. Andreas Vythoulkas, iar nașa, soția acestuia, jurnalista Carmen Vythoulkas. Lili Sandu a apelat la dr Andreas Vythoulkas pentru un tratament de fertilitate, în urma căruia a reușit să rămână însărcinată. 

 

„Baptism day 08-11-2020
A fost minunat! Cuvintele ar fi mult prea putine pentru a descrie starea de mulțumire, fericire și binecuvântare pe care am simțit-o...
In urma cu 1 an, pășeam alături de @silviu.tolu in cabinetul doctorului @andreasvythoulkasmd cu inima frântă, dar Dumnezeu ne a îndrumat către cel care ne a adus bucuria in suflete și care acum alături de soția lui Carmen sunt părinții spirituali ai lui Thomas Jay Cristian!
A fost o ceremonie intimă așa cum ne am dorit avându-i alături pe cei dragi.
Happy 3 months Thoms!”, a scris Lili Sandu pe Instagram, în dreptul fotografiilor de la ceremonie. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 10 noi 2020, 11:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience