Lili Sandu, mesaj emoționant pentru fiul ei. Băiețelul vedetei a împlinit un an: ”Ești totul și mai mult de atât”

Data publicării:
Lili Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu își sărbătorește azi băiețelul. Vedeta a transmis un mesaj emoționant.

Astăzi este o zi specială pentru Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, și asta datorită faptului că băiețelul lor, pe nume  Thomas Jay, împlinește un an. Dis-de-dimineață, artista a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu fiul ei, în dreptul cărora a transmis și un mesaj emoționant.

Lili Sandu a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că venirea pe lume a micuțului ei i-a schimbat complet viața și totul a căpătat un alt sens.

”Cel mai frumos an din viața mea de pana acum, pe care l-am petrecut iubindu-te pe tine! Lacrimi in ochi când ma gândesc ca acum 1 an pășeam pragul maternității sa devin mama… Doamne, deja a trecut 1 an..La mulți ani, fiule! Ești totul și mai mult de atât.  Îți multumesc pentru fiecare secunda petrecuta împreuna. M-ai readus la viața și i-ai dat cel mai frumos sens.Te iubesc! ( hai ca ma întorc iar la bocit, de fericire și emoție)”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Lili Sandu a ajuns la spital cu băiețelul ei, după ce s-au întors din vacanță

 

Recent, Lili Sandu a ajuns cu băiețelul ei la spital, la  scurt timp după întoarcerea din vacanță. Micuțul avea temperatură și îi apăruseră niște bubițe pe corp. În urma investigațiilor, medicii i-au transmis proaspetei mămici să nu se îngrijoreze deoarece este vorba doar despre o boală a copilăriei.

„Am trecut de la extaz la agonie. (...) Am ajuns acasă și Thomas a făcut febră chiar în noaptea în care am ajuns. Ardea pe la 3 dimineața, 39,5. A doua seară am ajuns și la urgență. Trei zile și jumătate s-a umplut de bubițe - roseola infantum. Am mai citit și eu despre ea, o boală a copilărie, trebuia s-o facă, s-a imunizat”, a spus Lili Sandu pe InstaStories.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel