Lili Sandu, mesaj emoționant după ce s-a vindecat de COVID-19: „Au fost zile de coșmar"

Data publicării:

Lili Sandu și familia ei au trecut prin clipe grele după ce au fost infectați cu virusul COVID-19. Prima fotografie după ce au ieșit din izolare. 

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta se bucură de un succes imens de ani buni, iar viața ei a căpătat mai multă strălucire și fericire după ce a devenit mămică pentru prima oară. 


Lili Sandu și actorul Silviu Țolu au devenit părinții unui băiețel superb în urmă cu un an și jumătate. 


Din păcate, ultimele zile ale celor trei au fost umbrite de infecția cu COVID-19. Aceasta a precizat că ea și soțul ei s-au simțit destul de bine, însă nu a putut spune același lucru și despre fiul lor, Thomas Jay. Se pare că micuțul s-a confruntat cu stări febrile și nu s-a simțit foarte bine. 


Imediat după ce au ieșit din izolare, cei trei s-au fotografiat împreună, iar zâmbetul le-a revenit pe chip. Lili Sandu spune că au fost câteva zile de coșmar și le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea. 


„Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele, sunteți minunați! 


Au fost câteva zile de coșmar ( pozitivi Covid ) dar Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem cât mai repede peste ele și sa ne însănătoșim.


Nimic nu este mai important ca sănătatea asta este concluzia și atunci când o avem sa ținem la ea ca la cel mai de preț lucru.


Acum cu forte noi încep o perioada plină de proiecte minunate de care abia aștept sa va povestesc. 


Multă sănătate va dorim și vouă”, a scris Lili Sandu pe Instagram. 

 

 

Lili Sandu, dietă EXTREMĂ. A consumat doar apă timp de 7 zile

 

Vedeta în vârstă de 42 de ani le-a dezvăluit internăuților că a ținut o dietă fără hrană. 7 zile a consumat doar apă și spune că s-a simțit excelent. 

 

“Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii. Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu, să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște. Este important să ne ascultăm și să punem pauză tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet.

În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții” dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată. Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat care îmi monitoriza evoluția zi de zi și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.


Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală.

Voi ce formă de relaxare practicați? Ați îndrăzni să practicați acest fasting?”, a scris Lili Sandu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel