Lili Sandu, dezvăluiri despre rolul de mămică. Cum se descurcă vedeta: „De acum începe nebunia”

Data publicării:
Lili Sandu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, sursa foto Instagram

Lili Sandu trăiește cele mai frumoase momente de când a devenit mămică.

Chiar dacă rolul de mămică o prinde foarte bine, Lili Sandu nu poate spune că uneori nu este depășită de aceste sarcini. Vedeta nu și-a dorit niciodată să aibă ajutor și a preferat să se ocupe chiar ea, împreună cu soțul ei, de creșterea copilului. 


Viața actriței s-a schimbat complet în luna august a anului trecut, deoarece visul cel mai mare, acela de a fi mămică i s-a îndeplinit. Lili Sandu a adus pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos care i-a umplut viața de culoare. Lili Sandu nu are de gând să apeleze la bone, dar știe sigur că va avea în curând nevoie de ajutorul familie, deoarece fiul ei are din ce în ce mai multă energie. 


„Am foarte mare noroc că Silviu e full time dad deocamandă, eu cu Silviu am spus că vrem să avem acea legătură cu bebe, că nu ne dorim să vină mama mea sau părinții lui, dar acum ne dorim... că după 6 luni încolo... de acum începe nebunie. Trebuie să vină cineva să ne ajute să petreacă puțin timp cu bebele”, a spus Lili Sandu pentru Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel