Lili Sandu, dezvăluiri despre rolul de mamă: „Este foarte greu”

Data actualizării: | Data publicării:
Lili Sandu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, sursa foto Instagram

Lili Sandu a devenit mămică în luna august a anului trecut, când a adus pe lume un băiețel sănătos și foarte simpatic. De atunci, lumea vedetei se învârte în jurul micuțului. 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, Lili Sandu a dezvăluit cum se simte în rolul de mămică și cum s-a adaptat vieții de familie. Vedeta a adus pe lume un băiețel în luna august, iar de atunci este mai fericită ca niciodată. 


„Este foarte greu. Dar pe cât este de greu pe atât este de ofertant dar și incredibil de frumos pentru că îl iubesc atât de mult. Cred că orice mamă spune asta dar cred că eu duc puțin la extrem. Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El este și un copil iubibil, este foarte drăguț, foarte liniștit...”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul emisiunii. 


Lili Sandu a reușit în doar 5 luni să dea jos toate kilogramele luate în timpul sarcinii, mai exact 24 de kilograme. Vedeta a mărturisit că nu a fost la sală și nici nu a ținut dietă, a fost chiar și ea impresionată de cum s-a recuperat organismul după naștere. Cunoscuta mămică spune că datorează toate astea stilului de viață sănătos pe care l-a avut înainte de a rămâne însărcinată. 


„Viața de mămică mă prinde foarte bine. Mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult și uite că s-a întamplat, când a vrut Dumnezeu pentru că despre asta este vorba... la unele se întâmplă la 20, la altele la 40”, a spus Lili Sandu, invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel