Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Nu mai suntem noi…”

Data publicării:
Lili Sandu și Silviu Țolu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu și Silviu Țolu, sursa foto Instagram

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți pentru prima oară anul trecut. Cum arată relația lor de cuplu acum?

Lili Sandu trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică pentru prima oară. Actrița și-a dorit mult să trăiască acest moment și iată cu visul a devenit realitate. 


Lili Sandu este o mamă protectivă și spune că orice i s-ar întâmpla micuțului ei ea este extrem de speriată și nu știe cum să facă pentru a-i fi bine. 


Cei doi au plecat în vacanță, dar însoțiți de bebelușul lor. Au avut timp și pentru ei, deoarece mama actriței a mers cu ei. Lili Sandu spune că încă se confruntă cu stări de anxietate deoarece copilul a adus multe schimbări în viața lor. 


„Da, au fost și sunt momente de genul acesta pentru că e un omuleț de care trebuie să ai grijă tot timpul. Plus că te dă foarte mult peste cap, rutina ta și tot ce ținea de tine. Și, atunci, am momente în care acum rând și după aceea plâng. Dar am noroc cu Silviu că înțelege toate stările acestea. Oricum, eu l-am avertizat și i-am zis: „Orice ar fi să nu fugi!”, a declarat Lili Sandu pentru Cancan.ro


Lili Sandu a mărturisit că venirea pe lume a micuțului ei i-a schimbat complet viața și totul a căpătat un alt sens.


„Da, nu mai avem același program, intervin alte responsabilități de fiecare parte. Mai doarme și cu noi în pat, asta-i viața. S-a schimbat schimbarea”, au adăugat Lili Sandu și Silviu Țolu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel