Lili Sandu, despre Magia Crăciunului: ”Pentru mine acestea au fost unele dintre cele mai frumoase momente petrecute alături de părinții mei”

Data publicării:
Lili Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu a vorbit despre magia Crăciunului. O magie care reunește întreaga familie, de la cel mai mic pânp la cel mai mare. 

Lili Sandu trăiește unul dintre cele mai frumoase și fericite momente. Vedeta anul acesta îl petrece în familie alături de copilașul ei. 

Recent a postat un video cu băiețelul ei pe contul de instagram unde descrie Crăciunul ca fiind o magie puternică, în fiecare an cu gândul de reîntoarcere la momntele din copilărie petrcute lângă părinți. 

”Crăciunul este magie și pentru că ne putem crea niște amintiri minunate. Pentru mine acestea au fost unele dintre cele mai frumoase momente petrecute alături de părinții mei. Cu drag ma reîntorc la ele și îmi doresc ca TJ sa aibă aceleași amintiri pline de dragoste și bucurie peste ani”, a transmis cântăreața pe contul ei de instagra. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

Vedeta vede venirea pe lume a micului T.J ca pe o minune. A reușit să rămână însărcinată cu greu, în urma intervențiilor medicale ale doctorului Andreas Vythoulkas, care a devenit ulterior și nașul de botez al băiețelului. Minunile nu se opresc aici. Lili Sandu a mărturisit că și numele ales pentru bebeluș are o poveste ruptă din filme. 


”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată in brațe si să simțim că i se potrivește. În urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l-am visat pentru prima dată și atunci când l- am întrebat «cum te cheamă? mi- a răspuns senin T… J»”, a spus  Lili Sandu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel