Lili Sandu, adevărul despre silueta ei: „Nu se pune un kilogram pe tine, nu se pune nimic pe tine” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au întors din vacanță cu forțe proaspete. Iată ce am aflat de cei trei prezentatori ai emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

Echipa Spectacola a fost prezentă la lansarea noii grile de toamnă Pro TV.  Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu ne-au dezvăluit ce noutăți aduce noul sezon Vorbește Lumea, dar și cum s-au distrat ei în perioada concediilor. 


Bogdan Ciudoiu ne-a mărturisit că a parcurs peste 6000 de km vara aceasta, însă nu cu motorul, ci cu mașina. Prezentatorul TV spune că se plictisește repede, astfel că la fiecare 2 zile schimba locația. 


Shurubel s-a bucurat și el din plin de vacanță, mizând pe confortul hotelului, piscină și mâncărică bună. Deși i-a lipsit celebra „mazăre cu pui” pe care i-o prepară mama sa, el spune că s-a descurcat cu bunătățile din concediu și s-a relaxat făcând pluta în piscină. 

Lili Sandu a mers vara aceasta în Bulgaria, împreună cu fiul ei și partenerul ei. Vedeta a ales un resort ultra all inclusive, cu multe atracții pentru cel mic, pentru a fi sigură că își găsește și ea câteva momente de relaxare. 


Lili Sandu pare a fi descoperit secretul siluetei impecabile. Deși nu s-a abținut de la bunătățile din vacanță, prezentatoarea TV nu a venit cu niciun gram în plus. Silueta perfectă ea o atribuie rolului de mamă, despre care spune că este unul solicitant, astfel că nu are prea mult timp să acumuleze kilogramele.


„Să aveți copii. O să vezi, o să afli cum e. Secretul e să ai copii, că dacă ai copil nu se pune un kilogram pe tine, nu se pune nimic pe tine. Nu pierzi nopțile, la 9 dormi că nu poți să lași copilul să doarmă singur în cameră și să pleci. 
Și tot timpul ești acolo după el: aoleu, se aruncă cu capul în piscină, fugi după el! Aoleu, bagă nisip în gură”, ne-a mărturisit Lili Sandu. 

„Distracția în viață dăunează. Dacă ai o viață distractivă, nu e ok. Ai timp să ieși noaptea”, a completat și Bogdan Ciudoiu, care este tatăl unei fetițe. 

 


Cum se descriu cei trei prezentatori TV

„E ușor, mereu am spus și în emisiune. Bogdan e seducător iar Shurubel e cel mai inteligent bărbat pe care l-am cunoscut  vreodată”, a spus Lili Sandu


„Lili este super lejeră, de unde eu credeam că o să vină foarte divă, a venit lejeră. Eu i-am mai zis că e desculță, desculță frumos, în sufletele oamenilor. Cesaria Evora, diva desculță. 

Bogdan este, nu sunteți pregătiți pentru cuvântul ăsta: asertiv. Nici măcar nu vi-l definesc. Căutați-l voi!”, ne-a declarat Shurubel. 

„Shurubel este creativ, este doldora de idei. Iar Lili este naturală. Este un om foarte natural. Este un om care își asumă lejer tot, indiferent că vorbim de părți bune sau de părți rele, ea este foarte împăcată cu ea și foarte naturală. Eu o apreciez foarte mult, pentru că nu întâlnești des. Mai ales noi, în domeniul nostru, avem ocazia să vedem oamenii și în viața reală, dar și transformându-se când se aprinde un reflector. Sincer, chiar e mișto să lucrezi cu un om foarte natural”, a declarat și Bogdan Ciudoiu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel