Lili Sandu, internată de urgență la spital cu băiețelul ei. Ce s-a întâmplat cu micuțul artistei: "Am trăit o traumă"

Data actualizării: | Data publicării:

Lili Sandu a fost internată de urgență la spital cu fiul ei. Vedeta a povestit momentele de groază prin care a trecut.

Lili Sandu a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, chiar în preajma sărbătorilor, după ce micuțul vedetei s-a simțit rău. Tânăra mămică le-a povestit fanilor clipele de groază prin care a trecut. Aceasta a mărturisit că băiețelul ei, pe nume Thomas Jay a avut febră și frisoane, motiv pentru care a plecat de urgență cu el la spital.

"Suntem internați (...) Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40,4. Se pare că a fost vorba de o infecție urinară. Nu înțelegem cum, de ce. Suntem sub tratament cu antibiotice, sperăm ca mine să plecăm și noi acasă. Febra i-a scăzut, cel puțin în ultimele 24 de ore nu a mai avut. Nu vreți să știți ce sperietură am tras. Efectiv am trăit o traumă, când la 1 dimineața am constatat că începuse să aibă frisoane, după care febra creștea și nu se mai oprea. Am început să îi fac eu niște împachetări acasă, dar degeaba (...) Trecând prin asta pentru prima dată, nemaiavând alt copil, este să ajungi la spital. Doar acolo poți să știi exact ce se întâmplă. Analizele de sânge au fost făcute imediat, s-a constatat o infecție și a fost pus pe tratament.", a povestit Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Cu toate astea, Lili Sandu nu înțelege cum de s-a ajuns aici, în contextul în care micuțul a fost extrem de protejat.

"Nu e plăcut, dar nu înțeleg infecțiile astea. Sunt copiii ăia care dorm câte șapte într-o cameră și ăia nu mai fac nicio infecție. Sunt copiii ăia care stau pe străzi și nu mai fac nicio infecție, sărăcuții de ei. Numai ăștia care stau în mediu steril se confruntă cu asemenea probleme", a adăugat Lili Sandu.

După toate cele întâmplate, Lili Sandu a încercat să facă și  puțin haz de necaz.

"Eu cred că m-a tot auzit Thomas Jay că mai am vreo două, trei kilograme și nu scap de ele, că asta sunt cele mai grele și a zis: 'Băi, mamă, lasă că te ajut eu. Fac o infecție frumoasă, mergem la spital și nu mai mănânci nimic.' Vreau să zic că în 48 de ore am slăbit patru kilograme(..) Sper să ajung acasă. A fost un an foarte greu pentru toată lumea. Nu vreau să încep anul nou într-un spital", a mai spus Lili Sandu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel