Lil Wayne, acuzat că s-ar fi vândut lui Trump pentru a fi grațiat. Mesajul rapperului american

Data publicării:
Lil Wayne, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lil Wayne, sursa foto Instagram

Rapperul american Lil Wayne a scris un mesaj pe Twitter, la doar o zi după ce a fost grațiat de Donald Trump, în ultima zi de mandat.

„Vreau să-i mulțumesc președintelui Trump pentru că a recunoscut că încă mai am multe de oferit familiei mele, artei mele și comunității mele. Vreau să-i mulțumesc și lui Bradford Cohen pentru că a lucrat atât de diligent pentru a-mi asigura o nouă șansă. Multă iubire!”, a scris Lil Wayne, pe Twitter.


Donald Trump a avut de muncă în ultima zi de mandat, acesta a grațiat 73 de persoane şi a schimbat sentinţele pentru alte 70 de persoane. Majoritatea sunt infractori, însă lista include şi celebrităţi, foşti politicieni, executivi și chiar apropiaţi de-ai lui Trump.


Lil Wayne a fost acuzat pentru posesie ilegală de arme de foc, respectiv falsificarea actelor pentru obţinerea unei arme de foc.


Fanii de pe Twitter l-au acuzat pe rapper că s-ar fi vândut lui Donald Trump pentru a fi grațiat. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel