Like Creața de la Chefi la cuțite, de urgență la spital. Vedeta se pregătește să nască: "Ce emoții"

Data publicării:
Like Creața, sursa instagram
Descriere foto: Like Creața, sursa instagram

Fosta concurentă Chefi la cuțite se pregătește să nască. Vedeta este copleșită de emoții.

Like Creața este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Celebra vloggeriță a făcut fericitul anunț în luna septembrie a anului trecut, când burtica de gravidă era deja foarte vizibilă, semn că a ținut-o secret ceva timp.

„Crescându-mi îngerul!!!”, scria Like Creața pe Instagram, în dreptul unei imagini cu burtica de gravidă, atunci când și-a anunțat public sarcina.

La scurt timp, aceasta și-a surprins fanii și cu prima ecografie cu bebelușul, dezvăluind și faptul că o să devină mămică de fată.

„Yaaay! Fetița mea. V-o prezint pe A MEA, un îngeraș în creștere. Abia aștept să o cunosc, dar până atunci, d-na doctor are grijă de noi și îi mulțumesc tare mult pentru asta ”, scria atunci vedeta pe rețelele de socializare.

Recent, vloggerița le-a mărturisit fanilor că va pleca la spital în câteva zile și că este copleșită de emoții. Mai mult decât atât, aceasta a spus că este posibil să nască până în data de 8 martie.

„Doamne, ce emoții. Se pare că în weekend o să am bebeluș. O să mă prindă 8 martie cu acte în regulă, o să fiu mamă de 8 martie, adică înainte puțin. Tocmai am ieșit de la clinică, am crezut că e ultima zi, dar doamna doctor mi-a zis să vin încă o dată vineri, în ideea în care nu nasc până vineri, deși am toate șansele. Atunci hotărâm dacă ne internăm sau nu și probabil o să ne internăm și o să nasc”, a transmis ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel