Like Creața a născut o fetiță. Vedeta a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare

Data actualizării: | Data publicării:

Like Creața a născut a doua fetiță și a împărtășit imediat, pe rețelele de socializare, imagini cu fericitul moment.

Like Creața, pe numele ei real Cristina Lupu, a născut a doilea copil. Vedeta a rămas însărcinată, chiar după scurt timp după ce a născut-o pe Eza Ștefania. Acum, aceasta a adus pe lume tot o fetiță, Zea Maria. Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor pe Facebook, unde le-a povestit și o întâmplare foarte emoționantă.

"Poveste de pus în ramă! Sunt așa emoționată când scriu aceste rânduri… O să înțelegeți imediat de ce. Eu una nu am mai auzit așa ceva, dar să mi se întample… Marți, 22.03.2022, la ora 8 dimineața am intrat în sala de operații, unde doamna doctor Ioana Dragan a adus-o pe lume pe Eza. Câteva ore mai târziu, la ora 12, doamna doctor intră din nou în sala de operații. De această dată ca pacientă, viitoare mămică, unde l-a născut pe băiețelul ei.

Cum să operezi în ziua în care tu trebuie să naști?! Și la câteva ore distanță…Știu că alt doctor nu ar fi făcut asta pentru noi sau pentru altcineva… Știu că în mod normal nu se face așa ceva… Îi suntem super recunoscători și îi mulțumim enorm doamnei Ioana Drăgan, pentru efortul depus. She’s special for us. PS: poza a fost făcuta azi, înainte ca Ioana Drăgan să se externeze… A trecut să vadă ce mai face pacienta :)) Noi plecăm mâine dimineață.", a scris Cristina Lupu, pe pagina personală de Facebook.

Like Creața și-a pus viața în pericol cu a doua sarcină

Vedeta povestea cu ceva timp în urmă, despre faptul că cea de-a doua sarcină i-a pus în pericol viața, din cauza faptului că prima dată a născut prin cezariană, iar cea de-a doua sarcină i s-a prins tot de partea pe care a fost făcută operația. Acest lucru a fost foarte riscant, pentru că aceasta nu a așteptat termenul recomandat, până ar fi putut rămâne gravidă din nou.

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană. Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu', a scris Like Creața pe Instagram, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel