Lidia Vadim Tudor, de urgență la spital. Fiica „Tribunului” a suferit un accident: „Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simți”

Data publicării:
Lidia Vadim Tudor, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Vadim Tudor, foto Facebook

Ghinioanele se țin lanț de Lidia Vadim Tudor. După ce s-a vehiculat că ar fi rămas văduvă la doar câteva luni de la nuntă, tânăra a avut parte și de un accident în timp ce mergea pe stradă. 

Lidia Vadim Tudor trebuia să fie invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. Tânăra nu a mai ajuns însă să-și onoreze invitația, din cauza unui accident. Aceasta s-a împliedicat de o gură de canal și a fost transportată de urgență la spital, acolo unde medicii i-au montat o orteză. 

„Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit", a fost mesajul Lidiei Vadim Tudor pentru Cristi Brancu.


Lidia Vadim Tudor, primele declarații după ce s-a zvonit că a rămas văduvă la 4 luni de la nuntă:

Scriitorul și jurnalistul Tano Dan Alexandru, în vârstă de 51 de ani, s-a stins din viață în urmă cu o lună. Anunțul a fost publicat în  Revista România Mare, publicație pe care o conduce chiar fiica lui Corneliu Vadim Tudor.


„A plecat dintre noi scriitorul și jurnalistul Dan Alexandru Tano, răpus pe vastul cîmp de bătălie cu moartea, în care a fost transformată România în această ultimă perioadă. Avea 51 de ani.Autor al mai multor romane și, din 1995, jurnalist la o serie de publicații românești, începînd din 2016 a publicat exclusiv în paginile revistei ,,România Mare” articole de politică internă și externă, reportaje și interviuri, deosebit de apreciate de cititori. A crezut cu tărie în puterea jurnalismului ca forță a societății și a militat cu toată puterea pentru adevăr, pentru dreptate, denunțînd, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetența și lipsa de strategie a factorilor de putere. Plecînd de la aceste convingeri, a fost unul dintre fondatorii Partidului Vadimist Român, mișcare politică și socială lansată de curînd în paginile aceleiași reviste, din dorința de a promova ideile și principiile lansate de regretatul Corneliu Vadim Tudor, întemeiate pe patriotism și respectarea valorilor naționale, și o viziune modernă pentru dezvoltarea țării și prosperitatea poporului român. Dispariția lui este o mare pierdere pentru noi toți. Am pierdut cel mai activ și mai prolific membru al colectivului redacțional, a cărui dispariție o vom regreta veșnic. Ne alăturăm durerii profunde resimțite de rude, prieteni și cunoscuți și transmitem condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Drum lin spre lumină, dragul nostru Dan! ”,  a transmis Revista România Mare .


Lidia Vadim Tudor neagă că ar fi fost căsătorită

Potrivit Fanatik, Lidia Vadim Tudor și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, anunțul cu privire la mariajul lor fiind, făcut, așa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1. Cu toate astea, fiica Tribunului neagă că ar fi fost căsătorită cu Tano Dan Alexandru. 


”Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, pentru FANATIK.

După ce a negat că ar fi fost căsătorită cu scriitorul, Lidiei i-a fost adus la cunoștință faptul că înregistrarea căsătoriei este publică și că jurnaliștii Fanatik au intrat în posesia unui document, în care scrie negru pe alb că cei doi s-au cununat civil. 


Contactată pentru a doua oară de publicația Fanatik, fiica lui Corneliu Vadim Tudor a fost mai puțin categotică în declarațiile ei.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a mai spus Lidia pentru sursa citată anterior. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel