Lidia Vadim, declarații dureroase, la 7 ani de la moartea tatălui său: "Dacă ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Lidia Vadim a făcut declarații dureroase, la șapte ani de la moartea tatălui său. 

Lidia Vadim este devastată de durere, la aproape șapte ani de la moartea tatălui său, Vadim Tudor. Recent, fiica politicianului a făcut convesiuni dureroase despre moartea tatălui său. Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, în urma unui infarct miocardic. Lidia a povestit că mama sa își plânge soțul în fiecare zi și nu poate să-și revină după acest șoc. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că îl visează destul de des pe tatăl său, iar de cele mai multe ori se întâmplă ceva rău, după ce îi apare în vis. Fiica lui Vadim Tudor consideră că acest lucru este un semn de la tatăl său că urmează să se întâmple ceva rău și vrea să o protejeze. 

Pe data de 10 septembrie a avut loc parastasul de 7 ani al regretatului Vadim Tudor. Familia şi prietenii apropiaţi au participat la o ceremonie restrânsă, în memoria politicianului. 

Lidia Vadim, declarații dureroase, la 7 ani de la moartea tatălui său

Lidia Vadim a recunoscut că noii naționaliști nu se ridică la nivelul tatălui săi, potrivit Antena 3.

„Sunt foarte mulți cei care îi dau dreptate tatălui meu (Vadim Tudor), dar cu siguranță dacă el ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun', făc#nd referire la situația politică și socială actuală.", a spus Lidia Vadim, la Antena 3. 

„I-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă”

„Uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit și i-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă și că toate aceste greutăți ne vor ajunge, încât am ajuns acum în 2022 fără el, singuri la mâna lor, cum ar veni, fără nimeni să ne ajute, fără nimeni să ne mai avertizeze, fără nimeni să ne ia apărarea și cu siguranță ar fi tunat și ar fi fulgerat în continuare', a mai spus ea.

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, declarații emoționante despre viața fără tatăl ei

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.La un an după ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație.Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi. Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu””, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel