Lidia Fecioru, zece secrete pentru a atrage banii. Ce trebuie să ținem în buzunare

Data publicării:
Captură video Antena 3
Descriere foto: Captură video Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să ținem în buzunare pentru a atrage banii.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit cele zece secrete pentru atragerea banilor.

"Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. 

Banii trebuie să aibă un loc speicial. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. 

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă. 

Trebuie să avem întotdeauna o catriţă care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. 

Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă. Întotdeauna să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele.

Pentru atragerea banilor trebuie să avem nişte talismane. Să împăturim nişte bancnote şi le legăm cu nişte aţă roşie şi o legăm de planta banilor. Banii să fie mereu număraţi. Capricornii au chestia asta şi Taurii. Să aibă mereu bani în buzunar. Le place să fie acolo.

Să nu aruncăm banii oriunde. Venim şi îi aruncăm prin casă, prin geantă. Deci, să-i punem la un loc. Şi moneda aia. Să nu uităm că puterea cuvântului este mare. Sunt oameni care spun mereu că nu au bani, deşi au. Ajung la un moment dat să nu aibă. Dacă nu vrei să-i dai omului bani, spune -i că nu poţi să-i dai acum. Nu-i spune că nu ai. 

Să spunem că mă descurc cu ce am. Universul ne ajută şi vin exact de ce sumă ai nevoie. Noi trebuie să evităm să spunem că aştia sunt ultimii noştri bani. Cuvintele sunt ca nişte talismane pe care noi ni le facem. E ca şi cum ne-am blestema singuri. Cuvintele sunt nişte incantaţii. Atragem tot ce este negativ. Dacă spui asta, fii sigur că aceia vor fi ultimii bani. 

Banii sunt necesari şi ne aduc confortul, siguranţa şi libertatea", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel