Lidia Fecioru, şapte avertismente majore pe care ni le dă corpul: "Fiecare boală are o cauză spirituală"

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cele şapte avertismente majore din partea corpului care ar trebui să ne dea de gândit.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt semnele pe care coprul ni le dă și pe care nu trebuie să le ignorăm.

"1. Sentimentul că eşti pierdut şi fără speranţă Cred că toţi am avut sentimentul ăsta, cu siguranţă. Parcă pierzi ceva din tine, nu te mai regăseşti. De la început nu ştii de unde să o iei.(...) Alegi şi cu siguranţă ai să vezi golul dacă te uiţi dintr-o parte. Detaşaţi-vă de viaţa voastră dacă sunteţi într-o cumpănă şi nu ştiţi ce să faceţi. Pune priorităţile. Realizezi ori că te-ai îndepărtat, ţi-ai rupt din visurile tale, ai fost folosit, că ai stat doar pentru alţii. Rupe-te. Să îţi simtă lipsa, ca apoi să îi deranjeze prezenţa. Oamenii numai după ce îi pierdem îi valorificăm. Acelaşi lucru şi cu celelalte din viaţa noastră. Lucrurile cele mai interesante vin atunci când eşti total nepregătit.

2.  Apariţia unor vise incoerente şi neplăcute - Eu le spun întotdeauna: când visezi coşmaruri, în subconştientul tău, viaţa ta e plină de coşmaruri şi frici. Toate fricile tale pe care le trăieşti, fără să urli de ele, noaptea vor fi coşmarurile tale. Vezi ce temeri ai, poate există temeri din copilărie nu numai ce trăim astăzi. Subconştientul este ca un preş pe care noi aruncăm toate lucrurile.

3. Stresul - În viaţă, de foarte multe ori, trebuie să ne creem stres pentru că avem nevoie de adrenalină. Este super plictisitor într-o viaţă monotonă şi avem nevoie de puţin stres. De pildă, şi pentru că ţi-ai schimbat ora de trezire dimineaţa este un factor de stres. Totul ca să poţi să nu te plictiseşti. Nu ne va lua depresia. Trebuie să trăieşti în aşa fel încât depresie să aibă alţii.

4. Semnalele corpului sub formă de boli - Există o cauză spirituală a bolilor pentru că fiecare boală, de fapt, are o cauză spirituală. Sunt unii oameni care, de emoţie, că mâine, de pildă, au un interviu, se îmbolnăvesc. Deci, este un clopoţel al organismului de care ar trebui să ţinem cont pentru că, de foarte multe ori, trebuie să ne ascultăm. Organismul nostru e ca o fabrică în care lucrează roboţi. Totul e mecanizat, robotizat şi în momentul în care avem lipsă de calciu sună alarma, avem lipsă de magneziu, la fel şi tot aşa. Trebuie să ţinem cont de semnalele date de corp pentru că, după acel semnal, ne vom îmbolnăvi. Ne îmbolnăvesc geloziile, invidia. Toate astea ne îmbolnăvesc fizic. Undeva noi am greşit, s-a întâmplat ceva. Am stricat matricea, am umblat la şuruburi şi nu e ok.

5. Nevoia de singurătate - Nevoia de singurătate apare periodic la anumite persoane. În special, la persoane care urcă pe scara socială, sunt bine poziţionaţi, dar e ceva care le lipseşte. Îmi rezerv un timp liber pentru mine, să stau eu cu mine şi să îmi fac un bilanţ intim. Să aflu de ce sunt nemulţumit şi ce îmi lipseşte. Munca e bună, dar nici să ajungi să te omoare munca. E nevoie să îţi faci o analiză." , a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel