Lidia Fecioru, remediul natural care vindecă rinita alergică: "Se pune o picătură, de 2 ori pe zi"

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Lidia Fecioru vine cu un nou sfat de sănătate. De data aceasta, bioenergoterapeutul dezvăluie remediul natural care vindecă rinita alergică.

Lidia fecioru a fost invitată în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN, acolo unde a vorbit despre picăturile din ceai negru care pot vindeca rinita alergică.

"Voi da un leac pentru rinita alergică. Este un remediu natural din ceai negru.

Într-o sticluţă se pun 6 picături de ceai negru concentrat, 2 picături de ulei de eucalipt şi 2 picături de ulei de floarea soarelui.

Amestecăm bine, bine şi cu o pipetă punem în nas câte o picături de 2-3 ori pe zi. Aşa vom vindeca rinita alergică", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Băutura care vindecă orice răceală

Este vorba de licoarea care ne ajută să scăpăm de orice răceală, chiar a doua zi după ce am consumat-o. Avem nevoie de cinci ingrediente, pentru a obține aceste efecte miraculoase, pe care trebuie să le amestecăm foarte bine și să le consumăm împreună seara, înainte de culcare. 

"Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă.

E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie.

Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Cum ne menținem sănătatea în 2023

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a vorbit despre ce ne așteaptă anul acesta. Bioenergoterapeutul spune că 2023 este anul „momentului”, motiv pentru care nu mai trebuie să așteptăm nicio secundă pentru a face lucrurile, ci trebuie să acționăm imediat. 

„Anul acesta, după toate discuțiile pe care le-am avut cu toți prietenii mei de pretutindeni și am discutat și toți, spun că anul ăsta va fi anul „Trăim astăzi.” Nu trebuie să ne facem planuri pentru poimâine, lasă că altă dată, nu. Toate trebuie să se înceapă să se trăiască astăzi. E o perioadă de timp când e lupta diavolului cu Dumnezeu. Dacă scriem 2021, 2022, 2023 și adunăm toate cifrele în jos vom primi 6,6,6. Este un an al spiritualității, când aceasta trebuie să câștige. Fiecare, la nivelul personal, trebuie să ne luptăm.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Ce trebuie să facem, pentru a avea sănătate în 2023

Dacă vrem să ne bucurăm de sănătate în continuare, Lidia Fecioru recomandă să ne axăm mai mult pe leacurile și pe alimentele naturale, colectat din pământul românesc.

„Ar fi  bine să ne întoarcem către rădăcina pământului și ar trebui să mâncăm ce crește din pământ mai mult și să ne tratăm cu ce crește din pământ, e foarte important. Ajungem la un moment dat și spunem că acasă locul te vindecă. Iubirea și locul.”, a continuat Lidia Fecioru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel