Lidia Fecioru, leac pentru vindecarea ficatului: "Îl bem dimineața, pe stomacul gol"

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul minune care curăță ficatul de metalele grele.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este remediul ideal pentru problemele la ficat. Potrivit acesteia, stafidele sunt curăță ficatul de metalele grele.

Rețeta cu stafide pentru curățarea ficatului

"Luăm stafidele, se iau două pahare cu apa și 150 grame de stafide. Le spălăm bine și le punem la fiert. Le fierbem 20 de minute, le lăsăm până dimineață șă stea în acea zeamă fiartă, dimineață strecurăm și bem ceaiul de stafide, practic.

Îl bem dimineața, pe stomacul gol și putem mânca după 15-20 de minute. Încercăm ca în această perioadă, cât bem această băutură miraculoasă, să nu bem lapte, să evităm lactatele cât se poate.

Restul stafidelor le putem întrebuința în orice", a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

 

Leac cu stafide pentru curățarea ficatului de metalele grele

"În primul rând ajută la curățarea ficatului de acele metale grele.

Se face 4 zile pe lună, nu foarte des, îl pregătim de seara pentru dimineață ", a precizat Lidia Fecioru.

 

 

Lidia Fecioru, leac pentru curățarea colonului

 

Lidia Fecioru a dezvăluit care este băutura minune pe care o putem consuma pentru curățarea colonului. Ceaiul preparat astfel trebuie băut 3 zile la rând, câte o înghițitură din oră în oră. 

Ceaiul din frunze de dafin este leacul minune pentru curățarea colonului și nu numai. Acesta este benefic pentru sănătatea oaselor și a mușchilor. Frunza de dafin este un puternic antiparazitar. 


„Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscate.


Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.


Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.


Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 noi 2021, 11:01 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience