Lidia Fecioru, leac pentru răceală, rinite alergice sau sinuzite: „Există un tratament foarte bun cu apă sărată”

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul minune pentru răceală, rinite alergice sau sinuzite.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este remediul ideal pentru răceală. Compresele cu apă sărată sunt benefice pentru sinuzite, dureri osoase și dureri de burtă. 


„Vine toamna cea urâtă. Și noi avem asteniile de toamna, devenim nostalgici după zilele călduroase și e bine să luăm, în această perioada, niște Calciu cu Vitamina D3.


Că e perioada cu litera R, când se acumulează, se asimilează în corp. Dar putem avea un tratament foarte bun, pentru că răcim mai des în această perioada. Ne îmbrăcăm mai subțire, că parcă nu vrem să trecem la cojoc și cizme cu blăniță, și răcim mai repede.


Există un tratament foarte bun cu apă sărată. Una e că ne putem spală nasul și gâtul, face gargară cu ea, neavând nicio problema.


Când sunt rinitele alergice cu sinuzitele crunte, care dau dureri de cap, e bine să punem, nu compresă, ci să facem o legătură. Să legăm compresă de cap. Facem o bandă din tifon sau un bumbac care se umezește ușor, și facem o legătură împrejurul capului. Pe frunte îndeosebi și la ceafă. Apă sărată.


Apa sărată e bine să o facem de 9 procente.


La un litru de apă, se pune apă de ploaie sau distilată - se pun trei linguri de sare gronjoasă, de murături, neiodată. Mai putem folosi sare de magneziu.


Compresa să fie caldă, niciodată rece.


O putem folosi pentru răceală, pentru dureri de burtă. Și când avem diaree, o compresă cu apă sărată pe burtă ne va rezolva problema.


În dureri osoase, genunchi, glezne, e bine să facem înfășurările astea seară. Procedura e bine să dureze două săptămâni. Pentru că efectele apar după a cincea zi”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 10 oct 2021, 09:53 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience