Lidia Fecioru, leac pentru picioarele obosite: „E un fel de detoxifiant al organismului”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul minune pentru picioarele obosite.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este remediul ideal pentru picioare. Ajută mult în lupta împotriva bătăturilor, este un remediu ideal pentru detoxifierea organismului și le poate veni în ajutor celor care se confruntă cu întinderi musculare. 


"Mă gândeam aşa la picioruşele noastre care ne duc tot timpul şi pe care le supunem stresului toată ziua. Este important să avem grijă de picioarele noastre măcar o dată pe săptămână.

Să facem băiţă cu oţet de mere. Că-i de mere, struguri, chiar nu contează. Să adăugăm apă călduță și punem piciorușele acolo. Apa să fie caldă și la trei litri de apă, adăugăm un pahar de oțet de mere. Mai putem pune și ulei frumos mirositor. Facem o aromaterapie. Stăm cu picioarele acolo vreo 25 de minute. 


E foarte bună și pentru ciuperci și tot felul de bătături. Când avem bătături mai groase, obligatoriu din 5 în 5 minute, să luam piatra ponce și să dam pe locul unde avem bătături.

Este bună inclusiv pentru cei care vor să slăbească. E un fel de detoxifiant al organismului. Ajută și la interior și la exterior. Este bine să facem această băiță măcar o dată pe săptămână. Dacă putem face și de două ori pe săptămână e și mai bine.


La cei cu bătături puternice să pună în egală măsuri apă și oțet și să stea 45 de minute. Este foarte ușor de făcut. Mai putem face și baie cu sare de magneziu, care este excepțională și o putem face și în cadă. Este foarte bună pentru întinderi musculare, pentru cei care fac eforturi", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel