Lidia Fecioru, leac pentru lupta cu gastrita, aciditatea din stomac şi eliminarea mirosului din gură: "Ea curăţă stomacul și el va produce apoi un suc gastric normal"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a dezvăluit leacul care te ajută în lupta cu gastrita, aciditatea din stomac şi eliminarea mirosului din gură.

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac pentru sănătate. De data aceasta, specialista a vorbit despre băutura care ajută în lupta cu gastrita, aciditatea din stomac şi eliminarea mirosului din gură.

Lidia Fecioru, leac pentru lupta cu gastrita

Lidia Fecioru spune că în această perioadă tot mai multe persoane se confruntă cu o hiperaciditate. În acest sens, specialista a venit și cu un leac. Mai exact, aceasta spune că este bine să ne începem dimineața cu un pahar de apă caldă și să rămânem întinși pe partea dreaptă încă 10 minute. 

"Mă gândeam că vine perioada de toamnă și foarte multă lume suferă de gastrită, o hiperaciditate.  Există gastrita atrofică foarte puternică și cei care au această problemă ar fi bine să-și înceapă dimineața cu o cană sau cu un pahar de apă caldă, nu călâie, ci caldă, ca atunci când bem un ceai. Trebuie să fie apă curată, caldă, fără nimic în ea și apoi să mai avem posibilitatea să stăm întinşi încă 10 minute pe partea dreapta.

Această apă caldă va ajuta stomacul să fie curățat de acea mucoasă acidă care se creează peste noapte și atunci stomacul nostru va începe să producă un suc gastric normal.  Putem face această procedură o perioadă mai lungă, pentru că ea ne va ajuta foarte mult și la digestie și la mirosul neplăcut din gură care apare dimineaţa.  Şi acest miros vine tot din cauza hiperacidității stomacale", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Lidia Fecioru, leacul care te scapă de durerile articulare

"Pentru astăzi am o reţetă pentru durerile articulare, pentru că tot vine iarna şi încep să ne doară articulaţiile. Reţeta este foarte simplă. Avem nevoie de o lingură de făină de muştar, o lingură de apă, una de miere şi una de sare. Amestecăm bine, bine şi punem acest unguent pe articulaţii. Învelim cu o folie de plastic şi punem apoi un fular. Stăm aşa aproximativ două ore. Pişcă puţin. Putem face acest tratament timp de o săptămână.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de pe Antena3.

Beneficiile rozmarinului

"Rozmarinul este foarte bun în salate, în sarmale, în ce mâncare vrem noi, pentru că este foarte gustos, dar este recomandat şi ca ceai pentru tot ce înseamnă circulație craniană, în primul rând. El este bun și ca un liniștitor al hormonilor, el liniștește hormonul stresului, ceea ce noi trăim.  E foarte bun în tot ce înseamnă inflamații articulare, unele probleme cu stomacul, când avem un colon mai iritat, dar nu se bea la întâmplare.  Se face o cură de tratament cu acest ceai, dar nu au voie să-l bea cei care au tensiune arterială de gradul 2-3, adică sunt hipertensivi, pentru că ridică puțin tensiunea arterială. De asemenea, nu au voie să-l bea cei care fac crize de epilepsie și copiii până în 12 ani.  În rest, îl putem bea. ”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel