Lidia Fecioru, leac pentru încheieturile afectate de reumatism: "Se lasă 40 de zile la macerat, la întuneric"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul a dezvăluit leacul pentru încheieturile cu probleme ale celor ce suferă de reumatism sau poliartrită.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac impresionant cu păpădie, care ne ajută să scăpăm de problemele reumatice.

Lidia Fecioru a mărturisit că acest amestec se lasă 40 de zile la macerat, la întuneric.

"Se strâng 150 de floricele de păpădie, se pun într-un borcan peste care se toarnă alcool de 40 grade sau apă de colonie - 2 sticluțe. Se lasă 40 de zile la macerat, la întuneric.

Cu această loțiune frecăm încheieturile cu care avem probleme. Atenție, nu punem comprese, deoarece avem alcool și arde pielea! 

Remediul este foarte util celor ce suferă de reumatism și poliartrită, dar este indicat ca fiecare să verifice cu medicul de familie dacă nu suferă de vreo alergie sau contraindicație la aceste remediu pe bază de păpădie", a explicat Lidia Feciorul la Antena 3. 

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru prevenirea accidentelor vasculare: ”Această cură se face o dată la 5-6 ani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel