Lidia Fecioru: „România seamănă cu un spital de psihiatrie în care nu există doctor” /VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube

Lidia Fecioru a vorbit despre situația actuală în care se află țara noastră, care este una tristă, din perspectiva sa. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, unde a vorbit despre situația actuală din țara noastră, cât și din lume. Bioenergoterapeutul spune că România se află într-o situația fără precedent, astfel încât nu vede o soluție pe viitor prin care țara noastră „să se facă bine”. De asemenea, Lidia Fecioru a vorbit și despre diferențele dintre generațiile trecute și cele actuale, care sunt mult mai „private” de libertate decât erau oamenii în trecut. 

„Țara noastră seamănă cu un spital de psihiatrie în care nu există doctor. Cine a intrat primul și a îmbrăcat halatul, acesta este doctorul, asta este senzația mea. Senzația mea e că nu ne mai ducem niciunde, că mergem pe un drum care duce niciunde, din păcate. Îmi pare foarte rău, pentru că eu 4 nepoți, am copii, am familie, trăiesc cu voi, voi sunteți precum copiii mei și mă gândesc că noi, bunicii noștri, părinții noștri, am fost o generație de sacrificiu și mă gândeam că poate ajungem într-o zi să puteți voi să trăiți liberi. Acum îmi dau seama că noi am avut mai multă libertate, mai multe oportunități, decât voi acum. Noi ne alegeam ce să facem, vouă vi se dă ce să faceți.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

„Nimic nu trece, totul este repetitiv în ani”

Mai mult, odată cu înaintarea în vârstă, extrem de multe persoane și generații își dau seama de cuvintele magice pe care „mama” le spunea în copilărie, dezvăluie Lidia Fecioru. Chiar dacă nu avem dorința de a ne asculta părinții la timpul potrivit și punem sub semnul întrebării învățăturile lor, specialista spune că întotdeauna vom ajunge la aceleași vorbe, mai devreme sau mai târziu. 

„Noi toți spunem și eu spun, la rândul meu, „Doamne, câtă dreptate avea mama”, nimic nu trece, totul este repetitiv în ani, în timp, totul se repetă și niciodată nu este diferit. Voi o să spuneți „Doamne, câtă dreptate avea mama”. Când ea spune că trebuie să te căsătorești, să-ți faci o familie, tu îi zici că nu e timpul, că vrei carieră, iar când ajungi la 40 de ani, vezi că nu mai poți să faci un copil, te chinui, te străduiești, mulți bani și te întorci și spui „Doamne, câtă dreptate avea mama.”, a continuat aceasta.

Privește cu tristețe situația politică din România

Mai mult, Lidia Fecioru este dezamăgită și de modul în care România este condusă și reprezentată la nivel european, acolo unde nu se întâmplă foarte multe lucruri și proiecte pentru țara noastră, spune ea. 

„Din ce știu, pentru că mie îmi place să știu despre asta, eu sunt născută în Republica Moldova. Văd și vreau să fim mai activi în ceea ce privește Europa, mă doare că putem număra pe degete trei, patru deputați europarlamentari care fac ceva.”, ne-a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel