Lidia Fecioru, secretul îndeplinirii dorințelor: "Trebuie făcut în fiecare seară, înainte de somn"

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul dorințelor, dar și ce trebuie să facem pentru ca tot ce ne dorim să se îndeplinească.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci pentru ca toate dorințele să ți se îndeplinească. Aceasta a mărturisit că tot secretul stă într-un pahar de apă pe care trebuie să îl bem în fiecare seară, înainte de culcare, gândindu-ne la ce ne interesează.

"Aş mai vrea să mai dau secretul paharului de apă. E bine ca în fiecare seară, înainte de somn, înaine de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor.

Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer.

 

Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă.

 

Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior.

Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi.", a spus Lidia Fecioru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel