Lidia Fecioru, despre planta care îmbunătățește calitatea sângelui și scade colesterolul: ”Se mănâncă în 24 de ore”

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit planta care te ajută să îmbunătățești calitatea sângelui și care scade colesterolul.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a oferit un leac pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului.

Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore.

Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. 

”Se prăjesc 6 căței de usturoi în coajă cu o picătură de ulei sau în tigaie în care nu se lipește. Mâncați timp de 24 de ore, toți 6 o dată dimineața sau seara. Curățați coaja înainte să mâncați.

Nu foarte arși, sunt foarte buni. Mâncați timp de o lună.

Rețeta asta luptă cu radicalii liber, usturoiul este antioxidant, crește imunitatea, îmbunătățește calitatea sângelui, scade colesterolul și este ca un sterilizator pentru organism. Nu ustură și nu păstrează mirosul specific usturoiului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Lidia Fecioru, despre planta care echilibrează balanța hormonală

"O să vorbim despre o plantă care face foarte mult bine. Nu poate fi consumată de toată lumea, de aceea să fim atenţi la prospect şi să întrebăm medicul. 

Traista ciobanului este foarte bună. Se poate consuma şi ca tinctură, dar şi ca ceai. Nu se consumă mai mult de trei luni. Să nu încercăm să-l facem prea tare.

Să-l facem cum trebuie. Peste 1 lingură de plantă punem 250 ml de apă. Se fierbe 5 minute la foc mic şi îl lăsăm 30 de minute la infuzat. Se bea rece.

Este bun pentru dereglările hormonale sau peristaltismul colonului. Poate fi folosit ca un sedativ, atunci când nu putem dormi. 

Cei cu tiroidă nu au voie să bea şi nici cei care au insuficienţă renală. Tinctura poate intârzia menstruaţia, de aceea să fim atenţi. Ajută la eliminarea apei din corp şi reglează apetitul. Luptă împotriva colesterolului, de asemenea.

Este bun şi atunci când avem hemoragii, inclusiv în cazul femeilor care au hemoragie menstruală", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadru rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel