Lidia Fecioru, despre legătura dintre dinți și personalitate: "Acești oameni trec prin niște tragedii sufletești de nedescris"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre cum poate influența dantura viața unui om.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat cum poate dantura, considerată cartea de vizită a omului să ne influențeze personalitatea, comportamentul și chiar destinul.

Potrivit spuselor bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, dinții îți oferă indicii prețioase cu privire la personalitatea ta și cea a altor persoane. 

"Chiar dacă își modifică strungăreața, își modifică destinul. Dinții sunt ca o carte de vizită. Noi vedem imediat cartea lui de vizită. Așa poți să îți dai seama despre sănătatea corporală. Dinții țin foarte mult de câștig. Oamenii cu dinți subțiri, mici și ușor curbați sunt oameni care nu fac bani în viața lor. Doar supraviețuiesc în viață.Cei care bârfesc au probleme cu dinții. La un om cu strungăreață să te gândești de zece ori înainte să îi spui un secret. 

„Școala interioară”, așa se numesc dinții incisivi. Se mai spune că cu cât avem mai puțini dinți în gură, cu atât suntem mai săraci și în interior și în exterior. Cu cât  au mai mulți dinți, sunt din medii mai înalte, au oportunități. Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris. Cei care au dinții drepți au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”, a spus Lidia Fecioru, potrivit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel