Lidia Fecioru, despre fructul care luptă cu problemele digestive şi răceala: "Se ţine la întuneric o săptămână şi se beau 20 de picături pe zi"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este fructul care ajută la răceală și problemele digestive.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum ajută cojile anumitor fructe de sezon la creşterea imunităţii şi a poftei de mâncare, dar şi în caz de răceală sau bronşită ori probleme digestive.

 

"Punem trei linguri de coajă uscată de portocală sau mandarină şi o zdrobim, turnăm două pahare de apă fierbinte peste ea, lăsăm trei ore acoperit şi apoi strecurăm şi bem acest ceai pentru bronşită şi răceală", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Acelaşi ceai poate fi utilizat şi pentru spălatul pe cap. "Deci, practic, nu le aruncaţi. Uscaţi cojile, că nu îşi pierd din proprietăţile lor", a mai spus Lidia Fecioru.

 

Amestecate cu votcă, ele sunt bune pentru creşterea apetitului, a imunităţii şi a tractului digestiv, mai precizează bioenergoterapeutul.

"Se ia coaja de la o mandarină, se toarnă 200 ml pălincă bună sau alt alcool, se pune la întuneric o săptămână şi se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă", a indicat Lidia Fecioru.

 

 

Usturoiul, leac pentru imunitate

 

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară un leac simplu și miraculor, pe bază de usturoi, care ne poate întări imunitatea.

"Cu toții îl facem și ne și place. Este vorba despre usturoi, pe care îl putem face în tigaie sau la cuptor.


6 căței de usturoi, la două, chiar trei zile. Ideal de mâncat lângă orice alt fel de mâncare.

Se poate mânca și copt. Este un tratament foarte bun, mai ales împotriva paraziților și microbilor.


Este la fel de bun și copt în cuptor. Când este preparat în cuptor, mirosul dispare. Crește imunitatea și ajută la regenerarea celulelor", a spus Lidia Fecioru la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel