Lidia Fecioru, despre cum să aduci armonia în casă toamna. Cele mai bune trucuri de Feng Shui: "Putem scăpa de vicii, de prejudecăţi"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cum aducem armonia în casă cu ajutorul trucurilor Feng Shui.

Lidia Fecioru a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, trucuri feng shui care îţi aduc armonia în casă toamna.

„Cele mai frumoase în această perioadă sunt crizantemele. În afară că țin foarte mult am putea să ne colorăm casa. Le punem în ghivece prin casă să ne bucure ochii. E important să ne facem spaţiul nostru să ne armonizăm. Asta înseamnă feng shui, armonizarea noi cu spaţiul cu casa noastră şi tot ce ne înconjoară. Florile sunt superbe întotdeauna.

Dar în zilele astea cu ploi este bine să ne bucurăm ochii cu flori. Să ne creăm o lumină de veghe frumoasă care să ne dea o atmosferă de poveste. Să ne facem o baie cu uleiuri esențiale cu săruri mirositoare ca să ne relaxăm sistemul nervos, pentru o stare de liniștire să putem arunca stresul de peste zi.

Am să mă refer şi la hăinuțe. În perioada asta să încercăm să ne îmbrăcăm un picuț mai vesel. Am putea să ne punem în casă o fântână care sursure apă. Eu mi-am cumpărat o aeroterma șemineu. Imită trosnitul lemnelor din sobă. Mai putem pune o muzică în surdină. Clopoței care să se atingă.

Să ne reconsiderăm viaţa socială, adică dacă ni se pare mult prea aglomerat cotidianul, cum trăim noi în secolul asta al vitezei, e bine să ne rearanjăm programul. Poate să lăsam unele lucruri într-o parte, adică unele chestii unde ar trebui să ne ducem, să nu ne ducem sau dacă nu avem de dus să ne căutăm undeva să ne ducem. Să schimbăm ceva în viaţa noastră. Să mâncăm ceva cald, să bem ceai de fructe, verde, negru, orice, dar să ne facem, aşa un tabiet.

„Sezonul toamnei este sezonul metalului. Avem posibilitatea să ne detașăm de ideile vechi de vicii, de prejudecați, de atașamente"

Este bine să ne punem o masă în mijloc în sufragerie cu un bol cu mingiuțe care sunt colorate în alb sau auriu sau argintii pentru că în perioada aceasta este acumulare metalică şi trebuie să dezechilibrăm locurile unde se acumulează multe metale, unde avem electrocasnicele, mai ales.

 

Întotdeauna, în casă să ne punem obiecte metalice artizanale, monedele feng shui pe care să le agățăm, amuletele. E bine să ne facem un colțișor. Ar fi bine să măsurăm energia în casă. Sezonul toamnei este sezonul metalului, el ne dă posibilitatea să ne detașăm de ideile vechi de vicii, de prejudecați de atașamente.

 

„Persoanele care au feng shui-ul metalului în exces, au tendința de a fi foarte critice"

 

Ar fi bine să ne concentrăm asupra banilor şi asupra succesului şi pentru asta ar trebui să ne facem un feng shui personal. Mai aruncăm din îmbrăcăminte, le dăm drumul şi pleacă mai departe să le bucurăm suflețelul. Trebuie să facem exerciții de respirație, meditații. Să vorbim frumos cu noi, să folosim cuvinte alese. Să încercăm să facem doar lucruri drepte şi pline de ințelepciune. 

Persoanele care au feng shui-ul metalului în exces au tendința de a fi foarte critice. Lipsa de metal conferă un caracter rușinos, timid şi dificultatea de a vorbi în public, din cauza emoțiilor excesive", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel