Lidia Fecioru, despre ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală. "Se bea dimineaţa, pe stomacul gol"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit beneficiile uimitoare ale ceaiului de brusture.

"Acum este perioada brusturelui. Important este să nu culegem planta mare, ci să luăm rădăcinile plantelor mici pentru a face acest ceai. Pentru prepararea lui trebuie să folosim rădăcina proaspătă, nu cea bătrână.

Este foarte bună pentru tot ce înseamnă parte reumatică, osteoporoză, pentru cei care sunt purtători de virus hepatic sau în urma accidentelor vasculare.

Se ia rădăcina, se spală, se usucă şi se toacă mărunt, mărunt. Se pune o lingură la două pahare de apă. O lingură de plantă la 250 ml de apă. Se fierbe 10 minute la foc mic şi se lasă două ore la infuzat.

Acest ceai se bea dimineaţa, pe stomacul gol. Ceaiul este preluat imediat de către sânge. Bem toată cantitatea de ceai în ziua respectivă. După ce fierbe, mai rămân în jur de 300 de ml.

Acest ceai de brusture îl puteam face oricând. Este bun şi atunci când avem temperatură. Ne scade şi temperatura şi ne trece şi răceala.", a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

 

Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui


"Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.


Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. 

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. 

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Băutura care întărește sistemul imunitar

"În aceasă ediție voi oferi un leac pentru noi, femeile. Pentru a avea un echilibru hormonal în perioada de menopauză, premenopauză sau după nașterea unui copil este bine să bem câte un pahar de lapte cu curcuma", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

"Se mai numește și laptele de "aur". Acest amestec de lapte și curcuma reglează balanța hormonilor, îmbunătățește digestia și întărește sistemul imunitar. Totodată, este bun și pentru răceală.

Pentru rețeta lapte de "aur" avem nevoie de:

200 ml lapte caldjumătate de lingură de praf de curcuma

Putem pune și puțină miere. Este bine să-l bem seara, înainte de culcare", a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru, băutura MINUNE din frunze de morcovi: Este bun mai ales pentru cei care au trecut prin COVID



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel