Leac pentru dezintoxicarea organismului. Lidia Fecioru: „Nu se ţine mai mult de 14 zile”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este ceaiul care ajută la dezintoxicarea organismului.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunde", de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit reţeta ceaiului care ajută la dezintoxicarea organismului.

"Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm. 

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici. 

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.

Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult. 

Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse. 

Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui

 

"Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.


Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. 

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. 

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel