Lidia Fecioru, amestecul MINUNE pentru cei care au avut COVID: ”Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se poate face o rețetă pe care o pot lua mulți cei care au avut COVID. Este benefică pentru plămâni și se consumă de 3 ori pe zi.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat beneficiile uimitoare pe care le poate avea un amestec simplu. Acest amestec este recomandat în special celor care au avut COVID.

”Pentru că sunt foarte mulți care au bolit de COVID și au rămas cu sensibulitate pulmonară și bronșică există o rețetă foarte bună. Se iau 100 gr de hrean, 100 gr usturoi, 100 gr ceapă și 300 gr de miere. Totul se amestecă la un loc și se ia de 3 ori pe zi câte o lingură. Deja îmbunătățirea se vede din a doua zi. Putem pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau un blender pentru a ieși totul mai rapid” a spus Lidia Fecioru.

Ceapă la cuptor - leac pentru răceală și răni. Lidia Fecioru: „Vindecă foarte repede”

Leac pentru căderea părului. Lidia Fecioru: „Se bea pe stomacul gol sau seara, înainte de culcare”

Mai mult decât atăt, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit și leacul pentru bronșită.

”Suntem în perioadă rece și ne tușesc copiii, mai tușim și noi, nu e obligatoriu să avem SARS-CoV-2, există și viroze, o bronșită cronică. Se fierb 250ml de lapte, îl lăsăm să se răcească puțin după care amestecăm într-un blender o linguriță de unt topit, o jumătate de linguriță de bicarbonat și un gălbenuș de ou. Batem bine și bem. Pentru adulți se poate adăuga și o lingură de cognac. Se face 5 zile acest tratament, bem o dată pe zi, seara înainte de culcare” a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Lidia Fecioru, leac pentru varice: „Nu folositi mai mult de zece zile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel